divendres, 25 d’octubre del 2013

ALCALDES, REGIDORS I TÈCNICS DELS AJUNTAMENTS DE LA RIBERA ALTA VISITARAN ARANJUEZ PER CONÉIXER NOVES EXPERIÈNCIES RELACIONADES AMB EL TRANSPORT SOSTENIBLE


 Conéixer noves experiències relacionades amb el transport sostenible, com el cotxe compartit, el bus a peu d’escolars, les unitats ciclistes de la Policia Local i Protecció Civil o la bicicleta pública. Amb aquesta finalitat, un grup de tècnics, regidors i alcaldes de diferents localitats de la Ribera Alta visitaran el dilluns 28 d’octubre la localitat madrilenya d’Aranjuez, reconeguda pel seu compromís amb la mobilitat sostenible i les mesures innovadores que ha aplicat en aquest àmbit. Es tracta d’una visita de bones pràctiques organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Segons el seu president, Cristóbal García, amb este intercanvi de bones pràctiques sobre mobilitat pretenem col·laborar amb els ajuntaments per aconseguir uns pobles i ciutats més habitables i saludables a través de diferents mesures per a regular el trànsit, millorar el transport públic o desincentivar l’ús del vehicle privat.
Els participants en aquesta jornada també estudiaran altres iniciatives de l’Ajuntament d’Aranjuez, com el Pacto por la movilidad i el Consejo Municipal del Tráfico i la seua adaptació a altres contextos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada