dimecres, 4 de setembre del 2013

LA FUGA COLLECTIONS PRESENTA SABATE’S BOX


Demà 5 de setembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició Sabate’s Box de La fUgA collection’s al Museu de la Festa.

La fUgA collection’s és un projecte artístic amb dos objectius primordials: la promoció i difusió d’obres d’art en nous micro-formats creatius i el foment del col·leccionisme, tant dels col·leccionistes privats, com entre els propis Artistes.
Són creacions artístiques seriades, realitzades en qualsevol tècnica i disciplina artística, en format menut, adientment embalades i susceptibles de poder viatjar i exposar-s’hi, per tot arreu. Consisteix en una edició molt limitada i amb una periodicitat anual, d’una col·lecció d’art; és una mena de col·lecció de col·leccions en la que cada edició, cada número, té un continent distint, és a dir, un envàs o packaging totalment diferent, però el contingut sempre són obres d’art quasi de butxaca.

Cada any, La fUgA presenta tant al blog com en distintes plataformes d’Internet, la pertinent convocatòria amb la publicació de les seues bases de participació.
Posteriorment entre els artistes participants, se’n seleccionaran els que formen part en eixa edició. Ara presentem el fruit de la convocatòria zer0, l’hem titulat SABATE’S BOX, a més a més, ha estat seleccionada per participar en la IV edició de Domèstica, Mostra d’Art Itinerant i Interdisciplinari, que tindrà lloc a Girona els dies 22 i 23 de Setembre.
Els Artistes integrants de SABATE’S BOX són: Patrícia NiCLÓS, Mª José ESTEVE, Amparo RiBES, J. C. FORNER, Sílvia CASTELL i Eugeni ALBORCH.
En breu publicarem les bases de la propera convocatòria, la número Ú que durà per títol: “the KÚb”, atents que en aquesta nova edició hem introduït novetats molt interessants. Les col·leccions de La fUgA, estan promogudes, organitzades i gestionades per Sílvia Castell i Eugeni Alborch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada