dilluns, 22 de juliol del 2013

LA PEGATINA I TXARANGO, DOS FENÒMENS DE MASSES A ALMUSSAFES


Quasi 6.000 persones van abarrotar el camp de futbol municipal en què es va oferir el concert nocturn gratuït
A partir de les 22.30 hores del passat dijous dia 18, l'accés al camp de futbol municipal d'Almussafes es va convertir en un focus de jóvens desitjosos de disfrutar en primera persona dels seus ídols: els grups Txarango i La Pegatina. L'Ajuntament d'Almussafes va apostar, en el marc de les seues Festes Patronals, per oferir un concert gratuït amb estes dos formacions de referència en el panorama musical actual i la iniciativa ha tingut una acollida que ha superat totes les previsions. Diversió i correcció en una vetlada musical, que es va inaugurar cap a les 23.30 hores i en la que ambdós grups van entregar el millor de si mateixos en un escenari preparat per a l'ocasió.

La Pegatina celebra la seua primera dècada amb “Eureka”, el seu quart àlbum d'estudi. Coproduït junt amb Marc Parrot, en el disc col·laboren un bon grapat d'artistes nacionals i internacionals. Precisament els temes d'este disc, el més pensat i elaborat del grup català, i amb el que han revalidat la qualitat de la formació, van ser entonats pels quasi 6.000 assistents al concert que van oferir ahir dijous en el camp de futbol d'Almussafes.
Màxima seguretat tant en l'accés com en l'interior del recinte a l'aire lliure per a controlar els jóvens assistents, alguns d'ells desplaçats en autobusos des de diferents punts de la Comunitat Valenciana, i màxima expectació per a entonar els temes dels seus ídols.
El grup de música format a Barcelona l'any 2010 Txarango va inaugurar la nit amb la seua proposta de fusió musical – amb el reggae com a eix principal, sense deixar de costat el dub, el llatí o el pop -. El seu segon disc “Benvinguts al llarg camí” va sonar en la seua màxima esplendor en una vetlada organitzada pel consistori d'Almussafes, que va concloure cap a les 3 de la matinada sense incidents. Des de la Regidoria de Festes es mostra una gran satisfacció per la gran afluència de públic i per l'envejable comportament del mateix, dos elements que van fer possible que el concert de festes del 2023 es convertira en el més massiu i inoblidable de la història de la població.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada