dijous, 11 de juliol del 2013

EL CPC D´ALZIRA ACULL UNA LUDOTECA D’ESTIU


Més de 30 xiquets, de 4 a 11 anys, disfrutaran, durant els mesos de juliol i agost, de la Ludoteca d’Estiu que es du a terme en el Centre de Participació Ciutadana, centre social adscrit al departament de Servicis Socials de l’Ajuntament d’Alzira.

La Ludoteca va donar inici la passada setmana i es desenvolupa de dilluns a divendres d’11 a 13 hores. Els xiquets i xiquetes estan dividits en dos grups, de 4 a 7 anys i de 8 a 11.
La regidora d’Acció Social, Chelo Martínez, ha destacat la importància de dur a terme, un any més, esta Ludoteca d’estiu. “Donada la bona acollida del passat any, era necessari continuar treballant a l’estiu amb els xicotets i jóvens, un fet fonamental per a millorar el futur del barri. Es dóna així continuïtat a les actuacions socioeducatives que en el CPC es desenvolupen durant tot l’any. Gràcies als estudiants becats per la Diputació duem a terme esta Ludoteca d’estu”.
Com a novetat, cal destacar, que com dins del grup de becaris hi ha dos estudiants de pedagogia musical i de ciències de l’activitat física i l’esport, es realitzaran tallers específics d’estes matèries amb els més menuts, des de competicions esportives fins a tallers de relaxació, passant per l’elaboració d’instruments amb materials reciclats i, inclús, classes de guitarra i percussió.
Estes activitats s’unixen a les ja programades com són tallers, cine- fòrum, gymkhana y jocs populars, amb les que es pretén crear un espai de convivència i educació en valors per a continuar amb la formació dels més xicotets durant els mesos d’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada