dimecres, 24 de juliol del 2013

ANDUJAR (PSOE): “LES FESTES PATRONALS D’ALZIRA HAN SIGUT LES PITJORS DELS ÚLTIMS ANYS. ELENA BASTIDAS HA MALGASTAT 120.000 EUROS SENSE CAP SENTIT”.

Faustino Andújar

 El regidor socialista Faustino Andújar, qualifica de desastroses les festes de Sant Bernat del 2013, "mai s’ha fet el ridícul tan espantós a Alzira en la celebració de les nostres festes patronals".
Segons Andújar des de la suspensió de l’espectacle dels Parrandboleros” i Francisco, fins a la mala imatge dels “chiringuitos”, que l’única cosa que han aconseguit és que xiquets consumisquen alcohol segons els propis pares dels menors.

El responsable socialista manifesta que no hem d’admetre que l’Alcaldessa Elena Bastidas es gaste més de 120.000 euros, en este tipus de festes, que no tenen cap atractiu per a ningú. Els comerços de la nostra ciutat esperen visitants d’altres poblacions en estes dates com ocorre en altres ciutats i a Alzira quan celebrem les festes patronals no ve ningú. L’edil socialista lamenta que un any més el PP no haja escoltat a l’oposició i els alzirenys hagen tingut les pitjors festes dels últims 30 anys.
Segons Andújar un any més, i com ja va sent costum, des que governa Elena Bastidas, les festes patronals transcorren i passen de llarg sense pena ni glòria, sense deixar empremta, sense marcar els nostres records; passen i punt, no hi ha més.
Andújar anuncia que en el pròxim ple elevarà un prec perquè l’any 2014, la programació de les festes siga amb la participació de les entitats festives d’Alzira. “No és admissible que les festes de la nostra ciutat siguen segons el capritx de la nostra Alcaldessa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada