dijous, 27 de juny de 2013

SUECA ACULL EL TORNEIG D´ESCACS DE COL·LEGIS Diumenge passat, 23 de juny, en el col·legi Carasquer de Sueca, es va celebrar la segona part del Torneig d’Escacs per a escolars. Un total de 60 xiquets, dels centres Cervantes, Carrasquer, L’Encarnació i Mª Auxiliadora, van participar en partides amb rellotge programat a deu minuts per jugador. El Club Escacs de Sueca va ser l’encarregat d’organitzar el Torneig, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, qui va cedir el material, i el col·legi Carrasquer, que va cedir les instal·lacions.


La classificació final, després de la suma de la primera part del Torneig disputada el passat mes de gener, i la segona, diumenge passat, va ser la següent:

En Categoria B (partides en què únicament es jugava amb peons i reis):
1a Clàudia Peiró García, del Col·legi Cervantes.
2ª Noelia Peiró García, del Col·legi Cervantes.
3º Raúl Alemany Vega, del Col·legi Cervantes.

En Categoria A, (participants amb coneixements més avançats):
1r Josep Fos García, Col·legi Mª Auxiliadora.
2ª Laia Martí Ribera, Col·legi Carrasquer.
3º Luis Palacios Rubio, Col·legi L’Encarnació.
Després d’empatar a punts el segon, tercer i quart lloc, els desempats van decidir el resultat final. D’esta manera, Laia i Luis repetixen el mateix lloc obtingut en el Torneig Provincial “Ciutat de Sueca”, celebrat el passat 9 de juny en les instal·lacions de L’Agricultura. El quart lloc va ser per a Arnau Sisteró Miralles.

Tots els participants que van assistir al final del Torneig van rebre un diploma. Des de l’organització del certamen es recorda que, el 12 de març de l’any 2012, el Parlament Europeu va aprovar per majoria el programa “Escacs en els Col·legis “, pels valors que aporta a l’educació dels xiquets i xiquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada