dimarts, 25 de juny del 2013

L’EQUIP DE GOVERN D’ALGEMESÍ DESMENTIX QUE EL CAMPIONAT LOCAL DE TENIS DE TAULA S’ANUL·LE PER FALTA D’INVERSIÓ MUNICIPAL


L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha volgut aclarir les informacions emeses pel Club local de Tenis de Taula en què acusaven a l’Ajuntament d’Algemesí de ser el responsable de la no organització del campionat local de tenis taula.
Segons citen en un comunicat emés el 17 de juny de 2013, el Club de tenis taula pretenia organitzar un campionat local d’esta disciplina esportiva en què expliquen que des del Consistori es va comunicar l’aprovació d’eixe campionat però posteriorment se’ls va negar l’ajuda econòmica.

L’equip de Govern vol aclarir que, segons la proposta de dictamen aprovada el dia 17 d’abril de 2013 per la qual es va aprovar les subvencions atorgades per a 2013 per l’Ajuntament d’Algemesí als diferents clubs i associacions esportives, el Club de Tenis de Taula de la localitat percep una subvenció econòmica de 1.704, 11 euros; per això, no és cert que este campionat s’anul·le per falta d’inversió municipal.
Segons l’equip de govern es tracta de subvencions per a desenvolupar activitats esportives durant 2013, i això significa una ajuda per a poder realitzar activitats d’este tipus; “per tant la realització o no del campionat local de tenis taula competix al propi club”.
Segons el Consistori, el denunciant, pretenia que l’Ajuntament pagara una factura de trofeus, que prèviament havien utilitzat per a justificar la subvenció; amb la qual cosa s’haguera duplicat.
Des de l’Ajuntament d’Algemesí afirmen que el denunciant de la nota, ha fet estes afirmacions pel seu compte i sense l’autorització prèvia del President i junta directiva de l’esmentat club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada