dimecres, 5 de juny del 2013

L´ALMUSSAFENY JOAQUÍN MILVAQUES, SUBCAMPIÓ D´ESPANYA DE 5.000M. MASCUÍ PER A SORDS



 El Club Esportiu de Sords d'Almussafes (CDS) va participar en els XIV Campionats d'Espanya d'Atletisme per a sords que es van celebrar dins dels Campionats d'Espanya d'Atletisme adaptat, l'últim cap de setmana de maig en la localitat oscense de Monzón. Joaquín Milvaques Bataller va aconseguir imposar-se la plata en els 5.000 metres masculins, obtenint un nou triomf esportiu nacional per al club local.
Organitzat per Disport, associació integrada per unes quantes comarques oscenses que fomenta l'activitat esportiva entre persones amb discapacitat, el campionat també va comptar amb el suport del Consell Superior d'Esports i del Comité Paralímpic Espanyol, ambdós entitats promotores i coordinadores de l'esport en el territori nacional.
La competició va comptar amb la participació de 120 atletes pertanyents a cinc federacions: la Federació Espanyola d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF), la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC), la Federació Espanyola d'Esports per a Cegos (FEDC), la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI) i la Federació Espanyola d'Esports per a Sords (FEDS).
L'almussafeny Joaquín Milvaques Bataller va aconseguir el subcampionat nacional de 5.000 metres masculí per a sords amb un temps de 19´17´´64, compartint podi amb Rafael Martínez, del CDS Leganés i amb Andrés Cardona, del CAJ Blume Segòvia, or i bronze, respectivament.

En la divisió de sords, cal destacar els tres nous rècords de campionats d'Espanya aconseguits per Judith Ugrai, en 200 metres, Franchesca Recio, en Llançament de Pes, i Vanessa del Rio, en 5.000 metres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada