dijous, 27 de juny del 2013

LA VOLTA A PEU 2013 D´ALMUSSAFES ES CONVERTIX EN UNA CARRERA SOLIDÀRIA


El circuit urbà i la gratuïtat en la inscripció asseguren l'èxit de l'esdeveniment esportiu

 Dissabte que ve dia 29 de juny, la localitat d'Almussafes donarà la benvinguda a la vint-i-setena edició de la Volta a Peu, cita esportiva que per quint any consecutiu ha organitzat el consistori municipal. Com en les seues anteriors edicions, l'event serà gratuït i comprendrà un total de nou categories, encara que la gran novetat d'enguany radica en el fet que en el moment de la inscripció, els esportistes aportaren productes alimentaris que es destinaran al banc d'aliments local. L'organització s'enorgullix d'haver reunit a més d'un miler d'atletes en la passada carrera, èxit que confia a repetir enguany, en el que de nou s'aposta per un circuit totalment urbà, amb la finalitat de salvar de les elevades temperatures als corredors participants.

La Volta a Peu, una carrera popular de gran prestigi en l'àmbit provincial i autonòmic, organitzat per l'Ajuntament d'Almussafes, va congregar en la passada convocatòria del 2012 a més de 1.200 corredors desplaçats des de diferents punts de la Comunitat Valenciana.
En esta vint-i-setena edició, els organitzadors confien a incrementar l'esmentada xifra per a convertir este esdeveniment esportiu en un dels més massius de la Comunitat Valenciana. La principal novetat de la carrera popular 2013 radica en el seu afany solidari, ja que en esta ocasió els corredors hauran d'aportar algun producte alimentari en el moment de la seua inscripció. “Mantenim la gratuïtat de la Volta a Peu, però apostem per despertar entre els participants la màxima col·laboració ciutadana, solidaritzant-se amb els més necessitats”, explica el regidor d'Esports, Carles Grancha.
Tal com ja va ocórrer en la passada convocatòria, l'itinerari triat per a la prova discorrerà per un circuit completament urbà “amb la finalitat de beneficiar als corredors participants”.
Els primers atletes que s'enfrontaran en la Volta a peu seran els pertanyents a la categoria benjamí, els que recorreran un total de 500 metres. Conclosa esta prova, s'iniciarà la dels alevins, que correran 1.000 metres i finalment seran els infantils els que competiran en 1.600 metres. Finalitzades les esmentades categories de jóvens, l'ajuntament procedirà a l'entrega dels trofeus als jóvens atletes vencedors.
La carrera absoluta, en la que s'inclouen les categories júnior, sènior i veterans començarà cap a les 19.30 hores. En esta ocasió, els atletes participants s'enfrontaran al repte de recórrer, en el menor temps possible, una distància de 10.000 metres. Els tres primers classificats de cada categoria també rebran el corresponent trofeu de vencedors per part de les autoritats.
De nou, repartirem gorres i camisetes als corredors que s'animen a competir en esta nova edició de la volta a peu d'Almussafes”, afig l'edil d'Esports, qui aprofita per a destacar la col·laboració de nombrosos voluntaris en l'organització de l'esdeveniment i el patrocini de diferents empreses de la localitat i de municipis veïns en esta XXVII convocatòria esportiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada