dijous, 2 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA DESTINA 11.200 EUROS A ACTIVITATS ESCOLARS


Estes subvencions poden ser sol·licitades pels consells escolars dels centres educatius d’Educació Infantil Primària, Especial, Secundària o d’Adults d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació, destinarà 11.200 euros a les Subvencions Municipals a Activitats Escolars 2012 2013-. Unes subvencions que aniran destinades a un total de 34 projectes presentats i que han sigut valorats per la Comissió de Valoració integrada per representants del Consell Escolar Municipal d’Alzira.
La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha destacat: “Per mitjà d’estes ajudes intentem que els centres educatius puguen dur a terme activitats al llarg del curs que redunden en el benefici últim dels escolars”.
L’objectiu d’estes subvencions és estimular la realització d’activitats educatives al llarg del curs que tinguen com a finalitat: afavorir la participació dels diferents estaments de la comunitat educativa, fomentar la relació entre els diferents centres educatius de la localitat, facilitar el tractament de temes transversals, donar resposta a la diversitat existent en el centre, compensar les desigualtats socioeconòmiques de la població escolar o conciliar vida laboral i familiar, entre altres.
Estes subvencions poden ser sol·licitades pels consells escolars dels centres educatius d’Educació Infantil Primària, Especial, Secundària o d’Adults d’Alzira, de règim públic, privat concertat i municipal, per a realitzar activitats educatives en relació amb els objectius del projecte educatiu de cada centre. Les persones que organitzen les activitats poden ser tant el professorat, com les associacions de pares, mares o d’estudiants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada