dijous, 2 de maig del 2013

AGUILAR: L’ALCALDESSA D’ALZIRA INCOMPLIX LA LLEI PER NO DONAR LES XIFRES DEL DEUTE DE LA GENERALITAT AMB L’AJUNTAMENT



Isabel Aguilar
 La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que l’Alcaldessa d’Alzira està incomplint la llei no donant les xifres amb detall del deute de la Generalitat Valenciana amb l’Ajuntament d’Alzira.
Segons Aguilar els socialistes estan preguntant ple després de ple, per escrit, el deute de la Generalitat i els organismes que depenen del Govern Valencià. En l’últim ple no es va contestar de forma correcta, ja que va eludir especificar per escrit el deute.
Aguilar manifesta que és necessari saber si el deute de més de dos milions d’euros de obres de vianants de la Vila encara es deu o està pagada, perquè l’Ajuntament va haver de demanar un préstec per a esta obra i encara estem pagant els interessos i l’amortització del capital sol·licitat.
La responsable socialista qualifica d’insòlit que l’Ajuntament d’Alzira tinga tant secretisme i oculte el detall del deute. “Els socialistes venim reclamant que es diga amb claredat quants euros ens deu El Govern valencià i quines Conselleries són.
Aguilar recorda que des de l’any 2011 el seu grup està presentant escrits en el registre sol·licitant que es facen públics els deutes i que s’exigisquen els interessos, igual que ho ha sol·licitat l’Ajuntament d’Algemesí.
Segons Aguilar “els alzirenys estem sent discriminats al sol·licitar el que és nostre, ja que altres ajuntaments ja han cobrat fins al 41 % del seu deute. Alzira pel seu Nombre d’habitants és la ciutat on més diners deu El Govern del Sr. Fabra, mentres l’alcaldessa mira cap a un altre costat”.
Aguilar anuncia que el seu grup ha presentat una moció perquè siga tractada en el pròxim ple on pretén que s’acorde exigir al Govern de la Generalitat Valenciana el pagament íntegre dels deutes amb el nostre ajuntament derivat d’acords i convenis, més els interessos.
La dirigent socialista proposa sol·licitar una reunió amb El president de la Generalitat a la que assistirien tots els portaveus dels grups de l’Ajuntament d’Alzira i així acordar un calendari per al pagament del deute, integrant al conjunt de les Conselleries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada