divendres, 3 de maig del 2013

CULLERA I ALGEMESÍ PRESENTEN LA SEUA OFERTA TURÍSTICA A BILBAO


La fira turística “Expovacaciones 2013” se celebra del 2 al 5 de maig, en el recinte firal de Bilbao

Algemesí i la seua festa de la Mare de Déu de la Salut exposen els seus principals atractius turístics

 Cullera i Algemesí presenten la seua oferta turística en la fira Expovacaciones 2013, que se celebrarà del 2 al 5 de maig, en el Bilbao Exhibition Centre. L’espai expositiu del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, de 42 m comptarà², amb la participació dels municipis de Cullera, El Puig de Santa Maria, Gandia, Sagunt, Canet d’en Berenguer, Tavernes de la Valldigna i Algemesí.
Segons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, “la ciutat de Bilbao és un lloc especialment interessant per a realitzar la nostra promoció turística, ja que Euskadi és una comunitat Autònoma en què la població viatja molt a la resta d’Espanya”.
El Regidor de Turisme de Cullera, Manuel Lopez, va indicar que per a Cullera és fonamental la promoció a Bilbao per a mantindre i augmentar la captació del turisme del nord de la península, ja que en Expovacaciones s’informa el Públic de tota l’oferta turística de platges, hotels, gastronòmica, de festes, senderisme i de turisme actiu i cultural, a més de les noves activitats que oferirà Cullera este estiu.
Més de 500 expositors de 14 països, a més de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes, empreses i institucions nacionals del sector turístic, hostaler, oci i temps lliure, convertixen Expovacaciones en un aparador turístic.
El País Basc és el nové mercat emissor nacional per a la Comunitat Valenciana amb una quota del 2,0%. La Comunitat Valenciana és el sèptim destí dels bascos, amb una quota del 4,6% i el primer destí en viatges de vacacions d’estiu (16,5%).
D’altra banda, la Comunitat és el primer destí dels bascos allotjats en apartaments i el segon en pernoctacions en establiments hotelers. El turista basc que visita la Comunitat utilitza allotjament privat (69,6%), es desplaça per motius d’oci, recreació i vacacions (71,6%), roman una mitjana de 12,3 dies i realitza un gasto mitjà per viatge de 352,6 euros.

Algemesí i la seua festa de la Mare de Déu de la Salut, declarada Patrimoni de la Humanitat, ha sigut invitada a presentar la seua oferta cultural en la Fira de Bilbao

En esta fira s’exposaran les últimes novetats i innovacions del sector del turisme cultural en què s’inclou una exposició sobre La Festa de la Mare de Déu de la Salut.
Per a Gabriel Palop, regidor de cultura i Turisme, constituïx una nova oportunitat per a divulgar la festa de la Mare de Déu de la Salut i ressalta que l’interés nacional i internacional per conéixer esta tradició centenària distingida per la UNESCO creix dia a dia, ja que pràcticament durant tots els mesos de l’any la celebració està present en esdeveniments i exposicions culturals en unes quantes localitats de la Comunitat Valenciana i en la resta de l’estat.
Durant la setmana passada es va presentar en la fira de Barcelona i durant el pròxim mes de juny esta festa també estarà present en l’exposició fotogràfica en el Monestir de Santa Maria de la Valldigna i en l’Aplec de Dolçainers que la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters celebrarà en la localitat castellonenca d’Alcalà de Xivert.
En l’estand que Algemesí muntarà a Bilbao es presentaran també la resta d’ofertes de turisme cultural que es desenvolupen a Algemesí al llarg de tot l’any, com El Camí de Santiago, les rutes monumentals, el Museu Valencià de la Festa i els espais naturals de la LLacuna del Samaruc i la Xopera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada