dijous, 2 de maig del 2013

EXPO ALGEMESÍ ARRIBA A LA SEUA XVII EDICIÓ AMB MÉS DE 50 EXPOSITORS


La inauguració tindrà lloc el divendres 3 de maig a les 19.30 hores en el parc Salvador Castell


 Expo-Algemesí obri novament les seues portes durant este cap de setmana amb més de 50 expositors i amb una àmplia oferta d’activitats que, per primera vegada en les seues 17 edicions, es durà a terme de forma íntegra dins del recinte establit per a l’exposició comercial.
La fira dedicada a les empreses, comerços, servicis i associacions de la ciutat s’inaugurarà el divendres 3 de maig a les 19.30 hores en el parc Salvador Castell. Des d’eixe mateix moment el parc de Salvador Castell s’obrirà al públic amb propostes de qualsevol tipus d’empreses i entitats de la ciutat en la fira Expo-Algemesí que arriba a la seua dessetena edició.
Ja des del moment de la inauguració, les alumnes del Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles oferiran actuacions de dansa sobre l’escenari de la fira. Estes demostracions es repetiran en les diverses modalitats de dansa les vesprades del dissabte, de 18 a 19.30 hores, i el diumenge de 18.30 a 20 hores.
El dissabte 4 de maig, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, estarà ubicat en la fira l’autobanc del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana on es podran fer donacions de sang i arreplegar un regal simplement per participar. També l’organització Algemesí Solidari durà a terme durant tota esta edició d’Expo-Algemesí tallers de maquillatge, confecció de collars i jocs africans en la zona on representaran la forma de vida de la població de Basneere, agermanat amb Algemesí.
El dissabte al matí el recinte firal, que estarà amenitzat pel grup de batukada Trabukatu, acollirà la segona trobada internacional de cognoms Girbés. S’espera que centenars de persones de distinta procedència però que compartixen mateix cognom es reunisquen en Expo-Algemesí per a visitar posteriorment la ciutat amb nombre més gran de persones amb este nom.
El dissabte a la vesprada, després de les actuacions del conservatori, tindrà lloc l’exhibició de balls de batuka, zumba i dansa del ventre a càrrec dels gimnasos, En Forma de Toñi Casas i Club Fitness.
El matí del diumenge Expo-Algemesí tindrà una animació de carrer especial per tota la fira a càrrec de l’empresa Disparatario, els que amenitzaran la visita dels assistents pels diferents estands que conformen esta fira comercial.
També els expositors duen a terme activitats durant la fira. És el cas de la demostració de vestuari i perruqueria en l’estand de Virolai i Pingo Perruquers, el dissabte a la vesprada, així com les diverses demostracions d’elaboració de nous dolços a càrrec d’Ensucrar-t, també dissabte i diumenge en horari vespertí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada