divendres, 3 de maig del 2013

“ALGEMESÍ EN DANSA” REP A LA COMPANYIA GERARD COLLINS


Este espectacle didàctic i participatiu s’emmarca dins de la VIII edició de “Dansa als Escoles” que s’estén a tots els centres educatius de la localitat.


Algemesí celebrarà el Dia Internacional de la Dansa i en esta ocasió ho fa de la mà de la companyia Gerard Collins. Esta companyia acosta la dansa als més xicotets, però també a jóvens i majors per a fer d’este art una mostra per a expressar emocions.
Este espectacle didàctic i participatiu s’emmarca dins de la VIII edició de “Dansa als Escoles” que s’estén a tots els centres educatius de la localitat per a la seua participació; un programa municipal que inclou un nou capítol davall el títol “Algemesí en Dansa” en el qual s’obri el projecte a la participació de la companyia Gerard Collins. Esta companyia ha sigut premiada amb el guardó en 2004 al Premi Micalet de les Arts Escèniques a la millor contribució a la dansa, per la seua trajectòria artística i cultural en benefici de la divulgació educativa de la dansa.
Durant els set anys anteriors gràcies la programa “Dansa a lEs Escoles” els alumnes han pogut disfrutar i aprendre amb unitats didàctiques preparades especialment per a cada etapa educativa, també en esta ocasió seran part activa del procés vivencial de la Gerard Collins en la sessió que es realitzarà al matí en el Teatre Municipal.
També, el divendres 3 de maig, a partir de les 9 hores i durant tot el matí es podrà visitar una mostra fotogràfica de la companyia de dansa Jove Gerard , en el Museu Valencià de la Festa de la localitat. Esta exposició revisa a través de fotografies, documents i cartells, l’activitat d’esta important associació dedicada a la projecció de la dansa en la Comunitat Valenciana. El públic s’endinsa entre bambolines a l’univers de la dansa, i pot contemplar el vestuari de les principals obres que han produït la Jove Gerard en els últims 10 anys.
Ja a la vesprada la companyia Gerard Collins oferirà una classe magistral de dansa urbana oberta a tots els públics en el Teatre Municipal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada