dilluns, 22 d’abril del 2013

OBRES DE REFORMA I NOUS EQUIPAMENTS PER A LES PISCINES D´ESTIU D´ALMUSSAFES


La posada al punt per a la temporada estival suposa una inversió municipal de quasi 20.000 euros

El consistori d'Almussafes acaba d'executar unes obres de millora en les piscines d'estiu amb l'objectiu de proveir-les de la major qualitat per a la seua obertura, prevista per al pròxim dia 8 de juny. A més dels treballs urbanístics, l'ajuntament ha adquirit nous equipaments per a dotar a l'esmentada instal·lació municipal d'una major accessibilitat. L'import de les actuacions empreses ha ascendit a la quantitat de 20.000 euros.
A més del manteniment del got de les piscines xicoteta i mitjana, el canvi dels taulells deteriorats de la platja i el repàs als vessant d'aigües, actuacions que es repetixen anualment, en esta ocasió també s'han efectuat una sèrie d'accions urbanístiques amb la finalitat de dotar a la piscina mitjana d'una adequada accessibilitat per a les persones majors, a més d'adquirir nou equipament com a conseqüència del deteriorament de l'anterior per l'ús reiterat del mateix.
Les nostres piscines acullen una gran quantitat de banyistes, principalment durant la temporada estival, per la qual cosa el gaudiment de la instal·lació amb la major de les seguretats per part dels usuaris a partir del pròxim dia 8 de juny és un objectiu prioritari per a nosaltres”, explica el regidor d'Esports, Carles Grancha.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada