dimarts, 23 d’abril del 2013

BENIFAIÓ OBRI LA SEUA III SETMANA CULTURAL ROQUETTE


El 80% de la programació fomenta la cultura musical combinant l’animació a la lectura, la poesia i l’impuls de les arts escèniques


 L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís, el director general de Roquette a Benifaió Rafa Obiol i la directora del CEM Amparo Rosa van inaugurar ahir amb els seus discursos oficials la III Setmana Cultural Roquette Benifaió en un Centre Cultural replet de gent.
Més de 500 persones no van voler perdre’s l’obertura oficial de la programació.
L’acte va estar amenitzat amb música a càrrec d’alumnes del CEM, una matèria que estarà present en el 80 %de la programació a través de classes magistrals de piano, guitarra o trompa, tallers d’iniciació a la música, o programes de musicoterapia sense oblidar el festival de cors, la trobada de guitarres o l’esperat Festival de Bandes Juvenils amb formacions de distints municipis de la ribera que oferiran amb cercaviles les seues notes la vesprada del dissabte 27 d’abril.
A més, les gimnastes del Club de Rítmica Benifaió van posar la nota esportiva a l’esdeveniment amb una exhibició que va ser molt aplaudida. Recital de poesia i notes de guitarra van oferir al compàs de les notes d’un saxo una inauguració variada amb la cultura com a protagonista.
Les exposicions de pintura, ceràmica o manualitats, ja estan obertes al públic en el Centre Cultural Enric Valor. Pintors locals, l’associació d’ames de casa Tyrius o els integrants de SOM I ESTEM han col·laborat en estes mostres culturals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada