dilluns, 29 d’abril del 2013

ALZIRA CONVOCA EL 2n CONCURS “MÚSICA PER LA IGUALTAT ENTRE HÒMENS I DONES”


Hi ha de termini fins al 17 de maig per a presentar les lletres de les cançons per a poder participar

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Acció Social, el Projecte RIU “Un riu de cultures, un riu de salut” del Centre de Salut Pública d’Alzira i la Fundació CEPAIM, han convocat el 2n Concurs “Música per la Igualtat entre hòmens i dones”. Se celebrarà el dijous, 6 de juny a les 18 hores, en el Centre de Participació Ciutadana d’Alzira.
Aquells que vullguen participar del concurs tenen de termini fins al divendres, 17 de maig, per a presentar les lletres de les seues cançons en el Centre de Participació Ciutadana i veure si seguixen els requisits marcats en les bases.
El premi per al guanyador és un val de 200 euros a canviar en diferents botigues i comerços de la localitat, gràcies a la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Alzira, així com la participació en la gala d’artistes locals prevista per a les festes de Sant Bernat. En esta edició, el concurs estarà amenitzat pels Tenors de la Ribera, el grup de ball “Sense normes” i la guanyadora del concurs de cant “Cantes o Balles” en 2012, Nuria Casasús.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada