dimecres, 17 d’abril del 2013

ALZIRA ÀMPLIA EL TERMINI DEL PROGRAMA PROVINCIAL “PER L’OCUPACIÓ HOTELERA I EL TURISME SOCIAL” DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA




 Fins al 20 de juny per als viatges abans de l’estiu i fins al 21 de novembre per als de després de la temporada estival


 La Diputació de València ha ampliat el termini per a participar del programa “Per l’ocupació i el turisme social”.
Els interessats a participar, que complisquen amb els requisits, tenen de temps per a inscriure’s fins al 20 de juny per als viatges abans de l’estiu i fins al 21 de novembre, per als viatges a realitzar després de la temporada estival. Han d’acudir al departament de Servicis Socials Alzira, en el carrer Rambla s/n, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També poden informar-se través del telèfon 96 245 92 51.
Amb açò es pretén promoure l’envelliment actiu, a través d’un programa de vacacions socials destinades a persones majors amb la finalitat de facilitar la incorporació d’este col·lectiu als corrents turístics, i per un altre pal·liar la conseqüència que, en matèria d’ocupació, produïx el fenomen de l’estacionalitat en el sector turístic de la província de València.

Característiques del programa

Requisits persones beneficiàries
1.-Podran beneficiar-se del Programa les persones veïnes i residents a Alzira que reunisquen qualsevol dels requisits següents:
-Tindre com a mínim 65 anys complits.
-Ser pensionista de jubilació del Sistema Públic de Pensions major de 60 anys.
-Ser pensionistes de viudetat del Sistema Públic de Pensions, amb edat igual o superior a 55 anys
-Altres pensionistes del Sistema Públic de Pensions i prejubilats, en ambdós casos amb 60 anys complits.

2.-. Es consideraran beneficiaris, en qualitat d’acompanyants, els cònjuges d’estes persones, encara que no cal que reunisquen els requisits d’edat i pensió.

3.-. En tot cas, els sol·licitants hauran de valdre’s per si mateixos i no patir alteracions de comportament que impedisquen la normal convivència en els hotels.

Preus i servicis inclosos
-En hotels: Preu únic de 86 euros per persona per a qualsevol dels destins amb allotjament en els hotels participants en esta acció.

-En Balnearis: Preu únic de 145 euros per persona per a qualsevol dels destins amb allotjament en els balnearis de Chulilla i Cofrentes.

Destins, estades i allotjaments

1.- Les rutes que, inicialment es preveuen en el programa són:
Vall d’Ayora-Cofrentes, Utiel-Requena, la Costanera, El Camp de Morvedre, Costa Valencia-Cullera, la Safor, València-l’Horta. Així mateix, s’inclou dins d’este Programa, una ruta de balnearis (Chulilla i Cofrentes) pels distints allotjaments d’estes característiques que es troben en servici a la província de València.

2.-Tots els paquets turístics comptaran amb estades de cinc dies i quatre nits, sempre de diumenge a dijous. Allotjament en règim de pensió completa, en habitació doble a compartir en hotels seleccionats per l’entitat gestora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada