dimarts, 12 de març del 2013

JAVIER MARISCAL DISSENYA EL LOGO I EL CARTELL DE LA 3a EDICIÓ DEL FESTIVAL CABANYAL ÍNTIM


L’artista i dissenyador valencià Javier Mariscal és l’autor del cartell de la tercera edició del Festival Cabanyal Íntim, programada el 26, 27 i 28 d’abril davall el lema “Celebració de la vida”.

El Festival Cabanyal Íntim celebra esta primavera el seu tercer aniversari i ho fa carregat de novetats que posen de manifest l’enfortiment i consolidació d’esta iniciativa, pionera a la Comunitat Valenciana a portar les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases del popular barri marítim.
Primícia d’esta edició és la col·laboració de Javier Mariscal, qui de forma altruista ha elaborat el segell d’identitat del Cabanyal Íntim i dissenyat el cartell de la seua pròxima edició, que se celebrarà a València del 26 al 28 d’abril. Un regal de creativitat, generositat i compromís amb la cultura urbana i independent, amb la que el prestigiós dissenyador valencià mostra el seu suport a este projecte social i cultural nascut a la vora del Mediterrani.
El barri del Cabanyal té una forta identitat, és l’espai que mantenia l’equilibri entre l’horta i la ciutat, i crec que cal conservar-ho”, assenyala el polifacètic artista a l’explicar la seua implicació en el Festival.
Javier Mariscal desvela algunes claus del que podrem veure en el cartell de la tercera edició del Festival Cabanyal Íntim: “La idea ha sigut transmetre la imatge de les cases típiques del Cabanyal amb les portes obertes, receptores dels canvis culturals i socials del moment però mantenint la seua identitat”.
El cartell es donarà a conéixer junt amb la programació i les novetats d’enguany dimarts que ve 9 d’abril.

Organitzat per Xeflis Teatre i la plataforma cívica Salvem el Cabanyal, el Festival Cabanyal Íntim traçarà l’últim cap de setmana d’abril un itinerari artístic per l’antic barri de pescadors amb espectacles que aborden el fet teatral des de les seues múltiples variants. Muntatges atrevits i emergents que s’allunyen de les fórmules i llenguatges convencionals i que es representaran en la intimitat de les cases sis vegades al dia durant tot el cap de setmana. Espais íntims i domèstics, cedits de forma altruista pels seus propietaris o inquilins, que es transformaran per uns dies en molt variats escenaris que acolliran l’estrena absoluta de les propostes més innovadores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada