dimarts, 12 de març del 2013

JOVES SOCIALISTES DE CARCAIXENT IMPULSA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA D´ALIMENTS



El passat dissabte 9 de març els joves socialistes van iniciar la campanya #PerCarcaixent, una campanya solidària que s'estendrà fins a finals de 2013 i amb la qual els joves pretenen portar a terme tota una sèries d'activitats solidàries en el municipi. En aquest primer acte van realitzar una recollida d'aliments no peribles com arròs, llegums, pasta, llet, llandes de conserva, galetes, sucs, sucre i aliments de primera necessitat i una campanya de recollida de taps.
La primera campanya va ser un èxit i es van arreplegar en total més de 200 kg d'aliments. Els joves han iniciat una ronda de contactes amb les associacions de veïns de Carcaixent per a realitzar la distribució dels aliments en les instal·lacions veïnals dels diferents barris. Així, al llarg d'aquesta setmana es repartiran els aliments arreplegats entre els veïns i veïnes del municipi amb més necessitats econòmiques.
Els membres de les joventuts socialistes han agraït l'ajuda de totes les persones que s'han implicat en aquesta iniciativa. Des de l'agrupació sostenen que "La idea era sensibilitzar als ciutadans sobre les necessitats per les quals travessen moltes famílies de Carcaixent a causa de la forta crisi econòmica i aconseguir la màxima col·laboració. Estem molt satisfets amb la resposta dels carcaixentins i carcaixentines davant aquesta activitat solidària"
La secretària general local, Belén Oltra, afirma "Amb aquesta campanya cercàvem la solidaritat dels veïns de Carcaixent i les nostres expectatives s'han superat amb escreix. Més de dos centenars de persones es va acostar a posar el seu gra d'arena i ajudar als qui pitjor ho estan passant en aquests moments".
Per altra banda, el mateix dia es va realitzar conjuntament una campanya de recollida de taps. En total es van arreplegar al voltant d'uns 10.000 taps que es van entregar a l'associació local "Mundo Juan Vidal".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada