dimarts, 12 de març del 2013

EL PSOE D’ALZIRA INICIA UNA CAMPANYA PERQUÈ NO ES PAGUE L’AIGUA MENTRES NO SIGA APTA PER AL CONSUM


Aguilar: “Una família de quatre membres està consumint més de 10 litres d’aigua embotellada entre beure i guisar i això té un cost de 3 euros diaris, és a dir: 90 euros al mes”.

 Segons la portaveu socialista, Isabel Aguilar la situació en la  ciutat és molt greu, contínua eixint aigua de les  aixetes amb unes quantitats d’herbicides verinosos massa elevades i “no podem consentir que la Conselleria de Sanitat no informe de res i que la nostra Alcaldessa no done la cara en este assumpte”.
Aguilar afirma que el perjuí econòmic que patixen els alzirenys per no poder utilitzar aigua en les seues llars té un cost massa elevat. “Una família de quatre membres està consumint més de 10 litres d’aigua embotellada entre beure i guisar i això té un cost de 3 euros diaris, és a dir: al mes 90 euros”.
Aguilar manifesta que és molt difícil d’entendre que des de la Conselleria de Sanitat no es done cap tipus d’informació sobre els efectes que puguen tindre per a la nostra salut la quantitat d’herbicides verinosos que existixen en l’aigua de la  ciutat.
Aguilar ha manifestat que “els socialistes alzirenys eixirem al carrer per a informar sobre que perjuís podem tindre per a la nostra salut per tindre una aigua de mala qualitat”.
Aguilar recorda que des de l’any 2008 han reclamat que l’aigua de les aixetes no és bona, “ara més que mai lluitarem per aconseguir aigua de qualitat com més prompte millor”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada