divendres, 8 de febrer del 2013

MÉS DE 20 ARTISTES EXPOSARAN LES SEUES OBRES EN L’EXPOSICIÓ MULTIDISCIPLINÀRIA COL·LECTIVA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE CULLERA K-LIDOSCOPI



L’associació cultural de Cullera exporta una mostra de les seues activitats de promoció cultural a altres localitats de la comarca


 El pròxim divendres 22 de febrer la sala multiusos del Mercat Municipal de Cullera acollirà la II exposició multidisciplinària, organitzada per l’associació cultural de Cullera k-lidoscopi.
En esta cita artisica, intervindran més de 20 artistes que, sobre el tema del desig, exposaran pintura, escultura, fotografia, vídeo i altres modalitats artístiques.
Després de l’èxit obtingut en la passada edició de la mostra multidisciplinària que sobre l’erotisme, va congregar al voltant de 20 creadors Cullera i de la comarca, l’associació cultural en col·laboració amb els ajuntaments de Tavernes, Corbera, Almussafes, Sueca i Cullera portara l’exposició a estes poblacions de la comarca amb l’objectiu de donar a conéixer una mostra de les seues activitats a altres poblacions de la Ribera.
En esta ocasió, a més de la participació de professionals i aficionats de les arts plàstiques, tant de la Comarca com de fora, també tindran l’oportunitat de mostrar els seus treballs els alumnes del taller de fotografia digital i photoshop que, organitzat pel CIJ de Cullera, va acabar el passat mes de desembre.
K-alidoscopi porta ja més de dos anys organitzant una programació d’activitats culturals sense ànim de lucre entre exposicions, teatre, xarrades, lectures, cineclub, etc.
En estos moments k-lidoscopi esta duent a terme la preparació d’una de les apostes més interessants del seu programa d’activitats anuals que és la posada en marxa del II festival nacional de curtmetratges k-lidoscopi 2013 i que, en la passada edició va acollir més de 400 curtmetratges a concurs procedents de tota Espanya, alguns dels quals van participar en la passada edició dels premis Goya en les diferents seccions de documental, ficció i animació.
L’exposició s’inaugurarà divendres que ve 22 de febrer a les 19.30 i estarà en Cullera fins al 3 de març.
La mostra continuarà el seu recorregut en el Centre Cultural d’Almussafes del 21 de Març al 10 d’abril, en la Casa de Cultura de Corbera del 12 al 21 d’abril, en la casa de la cultura de Tavernes de la Valldigna del 3 al 12 de maig i finalment en els Porxets de Sueca del 20 al 30 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada