dijous, 28 de febrer del 2013

LA CADENA DE SUPERMERCATS MASYMAS FA UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A l’AJUNTAMENT D’ALZIRA PER A FINS SOCIALS



El director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés ha realitzat  una visita a Alzira per a mostrar el compromís davant de la nova obertura d’aquest establiment en els antics Cines Reyno de la localitat.
La màxima autoritat local ha agraït l’aportació realitzada per aquest nou supermercat que s'implantarà a Alzira i que des de l’Ajuntament es destinarà a aquells fins socials que es considere oportuns. “Creiem que qualsevol aportació és poca i és la nostra obligació ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, a aquells que ho estan passant malament. Un fet important com ja ho és en si, la decisió d’obrir un supermercat Masymas a Alzira i crear 25 llocs de treball, pràcticament la majoria per a ciutadans d’Alzira”. Bastidas ha afegit: “Des de l’Ajuntament d’Alzira, estem oberts a col·laborar amb qualsevol empresa que decidisca establir-se en la Ciutat, ja que suposa una font de riquesa i la creació de llocs de treball”.
Per la seua banda, el director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, ha destacat després de la seua reunió amb l’alcaldessa: “Masymas és una empresa valenciana, una empresa familiar, nascuda a Pedreguer fa ja 31 anys, sempre dedicada al món del supermercat. És la tercera empresa en facturació en la CV, compta amb 2.270 empleats i 120 supermercats. Estem encantats amb la ubicació del supermercat, ja que oferirà una major oferta a la zona”. Fornés ha afegit: “estem encantats de la seua decisió de destinar a fins socials la nostra aportació, per a ajudar aquelles famílies del municipi amb dificultats”.
A mitat del mes d’abril es preveu la inauguració del Supermercat Masymas d’Alzira. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada