dimarts, 12 de febrer del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA BAIXA DEMANA UN PLA DE REHABILITACIÓ DE LES ESCOLES


Jordi Mayor: “Sols amb una xicoteta part del que han furtat els corruptes que empara el PP, hui podríem tindre unes escoles com cal”

Jordi Mayor afirma que prop del 70% dels centres presenten dèficits en les infraestructures i assegura que “ això és propi d’un país subdesenvolupat”

Jordi Mayor
El PSPV de la Ribera Baixa ha demanat a la Conselleria d’Educació que elabore un pla integral de rehabilitació d’escoles específic per a la comarca “davant l’alarmant deteriorament generalitzat que patixen els centres educatius públics de la majoria de les nostres poblacions”.
El secretari general de la comarca, Jordi Mayor, ha assenyalat que l’estat de les infraestructures de la majoria de centres educatius de la Ribera Baixa “és propi d’un país subdesenvolupat”.
Mayor ha donat a conéixer que, segons les dades recabades per la Secretaria d’Edudació del partit, prop del 70% de les escoles i instituts públics tenen deficiències, algunes d’elles extremadament greus.
El líder socialista ha denunciat problemes en l’estructura d’alguns edificis, mancança d’aules especialitzades, presència de barracons, instal·lacions elèctriques antigues, problemes de goteres, desprendiments en talles i cornisses o sostres d’uralita com a les principals deficiències que patixen els edificis.
Mayor ha lamentat que “la Generalitat del PP no haja aprofitat els anys de bonança per a deixar-nos unes escoles renovades i preparades durant els anys de bonança econòmica. “Han preferit gastar-se els nostres diners en esdeveniments, saraos i corrupteles abans que en l’educació dels nostres fills per tal de garantir-los un futur millor”, ha dit.
Sols amb una xicoteta part del que han furtat els corruptes que empara el PP, hui podríem tindre unes escoles com cal”, ha mantés el secretari general de la comarca.
El també portaveu de Cullera ha recordat que els socialistes de la Ribera Baixa han impulsat mocions als ajuntaments demanant al Consell que actue amb inversions i ha exigit que l’auditoria anunciada per Eduació després de la caiguda d’un sòl a una aula de Torrevieja “no siga una cortina de fum i s’actue amb fets i diners”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada