dissabte, 5 de gener del 2013

LA CAMPANYA DE NADAL D'ALGINET JA TÉ GUANYADORS


  Divendres 4 a les 9 de la nit es va realitzar, a la Casa de Cultura d'Alginet, el sorteig per a saber els tres agraciats de la campanya de Nadal que premia a aquelles persones que han fet les seves compres nadalenques als 49 comerços associats adherits a la campanya.
Una iniciativa de l'Associació Comercial i Empresarial d'Alginet (ACEAL) amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç que, com cada any, organitza aquesta campanya per tal de incentivar la compra als comerços locals.
Carles Bayarri, regidor de Comerç, va assenyalar que es tracta "del primer acte de promoció del comerç local de l'any. Hem de fer saber que al poble hi ha de tot i de qualitat. El comerç està fent un gran esforç per donar la seva millor imatge i hem de treballar per potenciar el teixit comercial local".
Amb els saló d'actes ple de gom a gom i la presència de l'Alcalde d'Alginet, Jesús Boluda, el Regidor de Comerç Carles Bayarri, el President d'ACEAL Jose Bayarri i la secretaria de l'associació Carmen Sorio, es va procedir a extraure les tres butlletes afortunades de les 25.000 dipositades a l'urna.
Els guanyadors, d´aquest any han estat Mari Carmen Pedrós , Pau Cortes i Cristian Sanchez. Cadascú d'ells va rebre un xec de 1.000 € que han de gastar al llarg del dia 5 de gener als comerços associats adherits a la promoció.
ACEAL va sortejar també dos premis d'una nit d'hotel entre els assistents al acte de lliurament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada