dimarts, 18 de desembre del 2012

SUECA JA TÉ ELS CARTELLS ANUNCIADORS DE FALLES I SETMANA SANTA 2013


El saló de plens de l'Ajuntament de Sueca va acollir ahir el Concurs de Cartells que organitza la Regidoria de Festes per a representar les Falles i la Setmana Santa de l'any que ve.

En aquesta edició els membres del jurat encarregats de deliberar entre els 64 cartells de falles presentats han sigut: la tècnica del departament de Festes, Roser Bartolomé Conejero; el regidor de Festes, Dimas Vázquez España; Fernando Viñoles Torres; el vicepresident segon de la Junta Local Fallera i regidor, Kiko Ortolá; el regidor, Raúl Pla Ortí i el director de l'Escola d'Arts Municipal, Toni Llopis Sisternes. Després d'examinar de forma exhaustiva cada treball va resultar guanyador el cartell de Jaume Gubiana Escudé de Navàs (Barcelona) davall el títol Foc, soroll i color. Així mateix, les obres finalistes han sigut presentades per: Juan Bta Poré Castellar, de Burriana (Castelló) amb títol Mirades falleres; Laura Granell Moreno, de Sueca davall el títol Els nostres fallers; Mª Amparo Lluch Quevedo, de València amb títol Retrevier i Paco Eivissa Peiró, d'Oliva amb títol Arròs de Sueca.

Posteriorment, es va desenvolupar el mateix procés que en els cartells de falles. El jurat va deliberar entre 62 cartells presentats i va resultar guanyador per majoria de vots Rubén Lucas García, de Torreaguera (Múrcia) davall el lema A tot color. Els membres del jurat encarregats van ser els mateixos que per a l'elecció de l'anterior, però en esta ocasió, es va substituir el vicepresident segon de la JLF pel president de la Junta Major Confraries, Pedro Juan Martínez Viel. Les obres finalistes han sigut les presentades per: Eugeni Rufí, de Sueca per Crucifixió; Ioana Alina Circu, de Sueca per Marisol; Iñaki Fernández Iturmendi, de Navarra per Tradició i Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana per Claus.
Finalment, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, va ser l'encarregat de cridar per telèfon als dos artistes guanyadors del Concurs per a comunicar-los la notícia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada