dilluns, 17 de desembre del 2012

CINC FAMÍLIES DESNONADES DE L’ALCÚDIA JA TENEN CASA





Al migdia de hui s’han firmat els 5 primers contractes entre la Fundació Tota Ajuda, l’Ajuntament de l’Alcúdia i les famílies desnonades pel banc.

L’acte de la firma ha sigut a les 12:30 del migdia, en el despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de l’Alcúdia. En l’acte han estat presents, per part de la Fundació Tota Ajuda, el president, Antonio Gimeno, el director, Carlos García – la firma del qual consta en els contractes- i el secretari, Pepe Silvestre; per part de l’ajuntament firmava l’alcalde, Robert Martínez.
Les cinc primeres persones que han pres possessió dels pisos han entrat a firmar primer una per una al despatx. La signatura del contracte compromet per un període d’un any, ampliable fins a 5 sempre que es complisquen les condicions del contracte.

Els beneficiaris hauran d’abonar una mensualitat de 50€, la meitat dels quals es destinaran a despeses comunes i l’altra meitat serà per a la fundació, que la destinarà a ajudes socials.
En el mateix moment de la firma se’ls ha facilitat la documentació per a poder donar-se d’alta de llum i aigua i se’ls han entregat les claus dels pisos.
Tot seguit, quatre dels cinc beneficiaris han anat a veure els seus pisos per primera vegada, la cinquena s’ha incorporat al seu treball i anirà de vesprada per a començar a netejar i adequar la seua nova vivenda.
Tal com es va dir al seu dia i encara que a priori pareixia impossible, les 5 primeres famílies beneficiàries d’aquesta iniciativa poden passar el Nadal en el seu nou llar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada