divendres, 7 de desembre del 2012

L'AJUNTAMENT D'ALMUSSAFES REPARTIX MÉS DE 100.000 EUROS ENTRE ELS CLUBS I ESPORTISTES LOCALS DURANT 2012


El consistori concedirà els mateixos imports d'ajudes a l'esport en el pressupost de l'any que ve 2013

El Consell Municipal d'Esports va celebrar, el passat dia 27, l'última sessió de l'any 2012, reunió en què es va informar les entitats esportives presents de les bases de les subvencions que  s'aplicaran en el pressupost municipal de 2013 en concepte dels corresponents programes anuals d'activitats. A pesar de la crisi econòmica, l'ajuntament mantindrà les mateixes quantitats concedides durant el present exercici als 19 clubs esportius que integren l'entitat. En total s'han repartit 106.199 euros, un import que es tornarà a fer efectiu a partir del dia 1 de gener del 2013.
Els representants dels clubs esportius integrants del Consell Municipal d'Esports d'Almussafes es van donar cita, dimarts passat dia 27, en el pavelló poliesportiu per a assistir a la penúltima sessió de l'any, presidida pel regidor d'Esports, Carles Grancha, i amb representació dels diferents grups polítics municipals. Els clubs de Columbicultura, Sords, Pilota Valenciana, Aikido Tomiki, Tir amb Arc, Agility, Pescadors, Tenis, Billar. Bàsquet, Futbol Veterans, Tir Olímpic, Caçadors, al Tran Tran, així com l'Associació Autet, el Bici-club, Esportiu Gimnàstica Rítmica, Peña Ciclista i Moto Club formen part del consell sectorial i han rebut les corresponents subvencions del 2012.
En la convocatòria, el consell va aprovar, pràcticament per unanimitat, les tres línies de subvenció que es van a dedicar a les entitats esportives per a l'any que ve 2013. “L'aposta clara, ferma i decidida per la promoció de l'esport i dels esportistes locals és, sens dubte, un senyal d'identitat que identifica al nostre ajuntament, ja que a pesar de la recessió econòmica no sols no hem eliminat les ajudes esportives, sinó que les hem mantingut amb la mateixa consignació pressupostària”, destaca l'edil d'Esports.

Per a l'any que ve, es repartiran els mateixos imports aplicats en el present. En concret, la consignació pressupostària en concepte de subvencions ordinàries ha aconseguit la xifra global de 85.349 euros. Esta quantitat, repartida entre els 19 clubs esportius sol·licitants, es desglossa en quatre apartats d'ajudes per al finançament del programa general d'activitats, dotat amb 57.500 euros, 7.500 euros destinats al material inventariable i altres 10.550 euros al no inventariable i 9.700 euros per a sufragar l'adquisició dels trofeus esportius.
Per la seua banda, l'Ajuntament d'Almussafes hi ha invertit 16.000 euros en les subvencions d'àmbit extraordinari, com la celebració d'aniversaris dels clubs, l'organització d'esdeveniments esportius específics, o l'ajuda econòmica a clubs i esportistes locals classificats per a participar en campionats nacionals i internacionals, sufragant dietes i desplaçaments dels mateixos.
L'última línia de subvenció aprovada va ser la dedicada a les beques a jóvens esportistes, que aconseguix l'import de 4.850 euros. Durant el present exercici, el consistori municipal ha atorgat un total de deu beques a menors de 21 anys en modalitats esportives com la gimnàstica rítmica, la pesca, la pilota valenciana, el tir amb arc i el motociclisme. A partir del pròxim dia 1 de gener, els jóvens esportistes podran sol·licitar la subvenció en l'ajuntament. El termini es tancarà el 30 d'abril.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada