La
Regidoria de Mercats i Turisme i l’Associació de venedors del
Mercat Municipal, més conegut per La Plaça, han convocat el primer
Concurs de Dolços Nadalencs amb la intenció de difondre la cuina
tradicional, mitjançant l’elaboració de plats per a la seua
posterior degustació pública. Podran participar totes aquelles
persones majors d’edat que no es dediquen professionalment a la
rebosteria, presentant el seu dolç nadalenc elaborat a casa.
“La
idea de crear este Concurs naix amb la intenció de potenciar la
celebració d’estes festes, en una època tan difícil com la que
estem vivint. A més, volem que la gent s’acoste a 'la Plaça' a
conéixer els productes que oferix i a realitzar les seues compres
nadalenques”, ha comentat la regidora de Mercats i Turisme, Manoli
Egea. Per a poder participar és imprescindible arreplegar la
sol·licitud en la Tourist Info, ubicada en el Mercat Municipal,
omplir-la i presentar-la allí mateix, entre el 10 i el 20 de
desembre. S’admetrà un dolç per participant, i per a la seua
valoració, el jurat tindrà en compte la presentació, la dificultat
en l’elaboració, el sabor i aroma, la textura i l’originalitat.
A més, els plats s’hauran d’elaborar sense utilitzar ingredients
precuinats.
Els
participants presentaran el seu dolç el dia del concurs, el dissabte
22 de novembre, en el Mercat Municipal, entre les 10 i les 11 hores,
juntament amb un sobre tancat que contindrà les dades personals de
l’autor, el nom del plat i la recepta amb els ingredients i el
procés d’elaboració. Després de la valoració del jurat, els
dolços podran ser degustats pels participants i públic en general.
Pel que fa als guardons, s’entregaran tres premis dotats amb 300,
200 i 100 euros, que es canviaran per vals per a comprar en el Mercat
Municipal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada