dilluns, 12 de novembre del 2012

PSOE D’ALZIRA INSTA EL GOVERN DE RAJOY QUE ACORDE UNA MORATÒRIA EN ELS DESNONAMENTS FINS QUE CANVIE LA LLEI



La secretària general dels socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que els desnonaments són una injustícia i una immoralitat que atemptat contra la dignitat de tota la societat per això El Govern de Mariano Rajoy ha d’actuar de manera imminent.
Segons Aguilar és absolutament indignant que el deute públic espanyol haja crescut de forma desmesurada precisament pels diners, diners dels ciutadans, que es presta als bancs per a tapar les bretxes i els excessos dels bancs, i que estos estiguen desnonant persones i famílies i afavorisquen successos molt dramàtics en tot el país.
Aguilar considera que El Govern d’Espanya ha de frenar els desnonaments perquè no és possible seguir amb el drama social que està ocorrent a Espanya, el President Rajoy ha de posar en marxa els instruments i ressorts que té amb caràcter immediat per a acordar una nova llei que no consenta els abusos que existixen amb l’actual legislació. L’edil socialista creu que és urgent un acord per concretar diverses mesures que neutralitzen els desallotjaments de vivendes que puguen afectar les famílies més vulnerables.
La responsable socialista ha explicat que no sols és necessari atallar la situació de famílies amenaçades per una execució hipotecària, sinó també donar una solució als què ja han sigut desnonats i es troben en el carrer. Això és el més immediat, el més urgent.
Segons Aguilar caldrà treballar també en clau de futur en una proposta de més calat que resolga una situació que no és nova i que data de lleis molt antigues que no han sigut capaços d’adaptar-se a la situació actual, tal és el cas de la Llei Hipotecària.
Aguilar ha expressat el seu desig que altres grups municipals s’unisquen a esta proposta.
La dirigent socialista considera que des de l’Ajuntament d’Alzira també es pot fer política en benefici del conjunt de veïns que han sigut desallotjats de la seua vivenda i que ara es troben en una situació molt vulnerable ja que tampoc tenen ocupació. Els que es troben en una situació límit necessiten la nostra ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada