dilluns, 12 de novembre del 2012

DERROTA DEL RC ALZIRA CONTRA EL CAU (38-8)




El RC Alzira va recollir la seua tercera derrota tot i que la trobada era esperançadora. Ja a  la segona part, l’equip va ser incapaç de detindre els atacs del CAU.
L’Alzira va tardar quinze minuts a entrar en el partit, era visible la lentitud en la recol·locació defensiva i la falta d’agressivitat en els placatges; això unit a les fallades de tècnica individual sobretot en el joc al peu, va propiciar un net domini inicial del CAU, que es va materialitzar en un assaig. A partir d’ací, l’Alzira va prendre la iniciativa i la trobada es va igualar, assistint a un intercanvi de jugades, però ningú va aconseguir assajar. Només un colp de castic per a cada equip, va aconseguir que es moguera el marcador per part de l’Alzira convertit per Pablo Pepiol que s’estrena en la matèria.
Amb el marcador 8 a 3, s’arribava al descans.
En la represa va continuar el domini del RC Alzira. Corria el minut vint-i-cinc de la segona part i de la forma que es desenvolupava la trobada, el resultat final es presagiava optimista per al RC Alzira, però incompressiblement, l’equip no va poder remuntar en el tram final i la trobada va tindre un final insospitat, ocupant el marcador final a favor del CAU en pocs minuts.
Així doncs, final inesperat que complica les aspiracions de l’Alzira i sembra incertesa per a futures trobades.
LIONEL PARDO A LA SELECCIÓ
D’altra banda,el jugador d´Alzira, Lionel Pardo, ha sigut convocat per la Selecció Espanyola per a disputar dos partits amistosos a Namíbia. Les trobades es jugaran en la ciutat de Windhoek els dies 14 davant de Zimbabwe i 17 davant de Namíbia. Lionel juga en l´AS Béziers de França i està gaudint de la confiança del nou seleccionador nacional Bryce Bevin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada