dilluns, 12 de novembre del 2012

ALZIRA ACULL LA PRESENTACIÓ DE LA REVISTA AULA DELS LLETRES VALENCIANES



La revista Aula de LLETRES VALENCIANES es presentarà a Alzira, el pròxim dimarts, 13 de novembre de 2012, a l’Auditori de la Casa de la Cultura.
La presentació correrà a càrrec de Pura Santacreu, professora de valencià de l’IES Rei En Jaume i tècnica en onomàstica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i pel director de la publicació, Abelard Saragossà, professor de valencià de la Universitat de València. Intervindràn també Carlos Correal, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, i el tècnic lingüístic del Servei de Valencià de l’Ajuntament d’Alzira, Leo Giménez.
Aula de LLETRES VALENCIANES és la revista de Taula de Filologia Valenciana, l’associació de professors i lingüistes que treballa per l’acostament entre el valencià popular i genuí i la llengua culta, com a base de l’estima a la nostra llengua i l’autoestima com a valencians i valencianes, des del reconeixent i evidència de la unitat de la llengua.
Taula de Filologia Valenciana està formada, principalment, per professors/ores de valencià de les universitats, de l’ensenyament secundari de primària, per destacats membres de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i per tècnics lingüístics, correctors i traductors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada