dilluns, 12 de novembre del 2012

CULLERA I XÀTIVA CELEBREN LES I JORNADES DE TURISME ACCESSIBLE


El Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar i la Diputació de València, convoca les primeres Jornades de Turisme Accessible, que tindran lloc els dies 20 i 21 de novembre de 2012,  a Cullera i a Xàtiva respectivament.
El turisme és un bé social que ha d’estar a l’abast de tots els ciutadans, sense que cap grup de població puga quedar exclòs. És per això que des del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar s’ha posat en marxa el Pla Província Accessible per a tots, un pla dividit en diverses fases d’execució.
Les Jornades estàn dirigides a professionals del sector, i tenen com a objectiu la creació d’un manual de bones pràctiques en matèria de turisme accessible. L’objectiu concret de la primera fase, capacitació, és traslladar els responsables i tècnics de les àrees de turisme i cultura de la província de València, les dificultats amb què es troba el
col·lectiu de persones amb discapacitat, les possibles solucions que es podran donar en cada cas, i sobretot dotar-los de les ferramentes i fonts de consulta per a crear o adaptar els productes turístics dels seus municipis obtenint així un avantatge competitiu i un valor diferenciador destacat.
Esta labor de capacitació es materialitzarà en dos jornades de sensibilització, una dirigida als tècnics dels municipis de litoral i una altra dirigida als dels municipis d’interior:

Cullera. (Jornada dirigida als municipis de litoral de la província) el 20 de novembre 2012, en l’Auditori Municipal. 40 places.

Xàtiva. (Jornada dirigida als municipis d’interior de la província) Dia 21 de novembre 2012, en la Casa de la Cultura. 40 places.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada