dilluns, 12 de novembre del 2012

BONS RESULTATS DELS REGATISTES VALENCIANS EN EL SURFARI DE WIND SURF DEL MAR MENOR


Iván Pastor, del CN Santa Pola, va ser el triomfador de la general absoluta de modalitat Open.

En dones guanyava Vanessa Voyer de l’Escola Seasurf Patrol de Cullera

El passat cap de setmana la platja De los Alcaceres (Múrcia), va acollir la SURFARI, en modalitat de Planxa de vela, que enguany aconseguia la seua XV edició.
Més de dos-cents aficionats surf de vela es van donar cita en un esdeveniment que acredita la bona salut d’aquesta modalitat de vela i el seu necessari reconeixement com a esport olímpic.
En aquesta XV edició va destacar la presència de tres regatistes olímpics, Ivan pastor que després de les Olimpíades va participar en les modalitats Fórmula i Raceboard (Open); el diploma Olímpic de Seül, Carlos Iniesta que va fer acte de presència en suport de la modalitat, i Asier Fernandez que va assistir com a entrenador de l’equip Balear.
La prova va ser guanyada per Pablo Ania, del CW Borriana, que enguany no havia participat en cap prova d’esta modalitat al canviar a Eslàlom. Es va adjudicar dos mànegues i va quedar segon en les altres dos que van ser guanyades per Ivan Pastor i Miguel Márquez.
Bona inscripció en la categoria Open amb 94 participants amb tot tipus de taules de planxa de vela. Els participants van poder fer 2 mànegues el dissabte i 2 més el diumenge. El millor va ser Ivan Pastor, del CN Santa Pola, que va dominar tres de les quatre proves i va sumar 2,1 punts, seguit del Balear (Formentera) Adrián Jiménez , amb 4,7 punts, i Toni Rodríguez amb 8 punts. En quarta posició l’incombustible Rafael Ros del CN Port Saplaya i en quinta posició Christian Voyer, de l’Escola de Vela Seasurf Patrol de Cullera.
En dones vencia Vanessa Voyer, seguida per Elena Voyer, ambdós de l’Escola de Vela Seasurf Patrol de Cullera. La tercera posició va ser per a Laura Salavert.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada