dimecres, 28 de novembre del 2012

CISA 2011 SL HAURÀ DE PAGAR A l’AJUNTAMENT D’ALZIRA LA QUOTA D’URBANITZACIÓ CORRESPONENT AL PAI SECTOR VILELLA-1


Així ho dicta una resolució judicial del recurs contenciós administratiu que havia interposat al Consistori

L’antiga CISA Cartera-d’Immobles, que és filial de Bancaixa, es va quedar en propietat les obres de l’inacabat centre comercial al suspendre l’antiga Bancaixa el finançament a l’empresa Centre Comercial Vilella 2003, quan ja s’havia construït més del 30% del complex. En l’actualitat, CISA té pendent de pagament la quota d’urbanització corresponent al PAI Sector Vilella- 1 que ascendix a prop de 2,2 milions d’euros. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, s’ha mostrat més que satisfeta davant de la notificació favorable a l’Ajuntament d’Alzira sobre el recurs contenciós administratiu interposat per la mercantil CISA 2011 SL davant de l’Acord del Ple de l’Ajuntament, de 25 de juliol de 2012, relatiu a l’aprovació definitiva del PAI per Gestió Directa del Sector Vilella 1-. Un recurs per mitjà del que l’empresa en qüestió no acceptava l’obligació de pagament de les quotes urbanístiques pendents de pagament i sol·licitava la suspensió de l’ingrés i de l’acord plenari d’aprovació del PAI.
Esta empresa havia interposat este recurs contra l’Ajuntament perquè entenia que les quotes d’urbanització no li corresponien. Ara, el jutge ha desestimat este recurs i no suspén els acords municipals.
En esta resolució, el jutge destaca que ha de primar l’interés general del desenvolupament urbanístic del municipi enfront dels interessos particulars. A més els gastos d’urbanització no tenen la naturalesa de deute tributari, per la qual cosa no és aplicable la Jurisprudència que entén com a criteri general que procedix la suspensió d’actes d’imposició tributària.
Açò suposarà que CISA ha de pagar no sols els 2,2 milions d’euros de quotes d’urbanització, si no també els 400.000 € a favor de l’Ajuntament d’Alzira en concepte de recàrrec de constrenyiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada