dissabte, 22 de setembre del 2012

SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA PRESENTARAN MOCIONS EN TOTS ELS AJUNTAMENTS DE LA COMARCA EN DEFENSA DE L’AUTOGOVERN I L’ESTAT DE BENESTAR

Fernando Pascual

El secretari d'organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que l'autonomia ha funcionat i ha sigut amb ella quan s'han registrat els anys de major desenvolupament social i econòmic. El que ha fallat han sigut els seus gestors, qui ha fallat ha sigut el PP.
El responsable socialista considera necessari un acord en defensa de l'autogovern encaminat a aconseguir la consolidació de l'Estat del Benestar i la creació d'ocupació i en este sentit ha recordat que amb la democràcia i les autonomies superarem una crisi profunda i abordem la reconversió industrial. La clau va ser el diàleg i la unitat de tots per a superar moments difícils.
Pascual afirma que amb l'excusa de la crisi, la dreta està duent a terme una verdadera contrareforma del model autonòmic encaminat a reduir a les comunitats autònomes a la mínima expressió. El Consell de la Generalitat Valenciana, després de 17 anys de govern del Partit Popular, no sols és responsable de la gravetat de la crisi econòmica sinó que està deixant d'exercir la defensa del propi autogovern i de les institucions autonòmiques.
El responsable socialista entén que és necessari iniciar una campanya de defensa de l'autogovern, de reivindicació de l'autonomia i d'explicació de quines són les verdaderes intencions de la dreta, així com les conseqüències reals que per a la vida dels valencians i valencianes tindria el retorn a un model centralista com pretén el Partit Popular.
Els socialistes de la Ribera Alta, presentaran mocions en tots els Ajuntaments de la comarca per a demostrar que el problema de la Comunitat Valenciana no és l'autogovern, sinó el mal govern, la mala política, la gestió errònia, el balafiament i la falta de defensa dels interessos reals de la majoria dels valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada