dimarts, 18 de setembre del 2012

LA MESA PETITÒRIA DE L´ALZEIMER INSTAL·LADA A ALMUSSAFES RECAPTA AL VOLTANT DE 300 EUROS


Els integrants de l'Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències de Benifaió, Almussafes i Sollana (AFABALS) han instal·lat una mesa petitòria a la plaça del Mercat d'Almussafes, activitat emmarcada en l'agenda d'actes de la Setmana de l'Alzheimer 2012. De nou, la solidaritat ciutadana s'ha fet patent, ja que la col·lecta ha conclòs amb un total de 300 euros en donacions que es destinaran als programes que es desenvolupen diàriament al centre d'estimulació “La Llimera”, amb nova seu recentment inaugurada a Benifaió.
L'Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències de Benifaió, Almussafes i Sollana (AFABALS) ha inaugurat a Almussafes el programa d'actes informatius i solidaris amb motiu de la commemoració, divendres que ve dia 21, del Dia Mundial de l'Alzheimer. La instal·lació de la mesa petitòria, entre les 9.30 i les 13 hores, enfront del Mercat Municipal ha tingut una bona acollida ciutadana, traduïda en col·laboracions econòmiques que han ascendit a 300 euros. Per la seua banda, demà dimecres dia 19, la mesa petitòria es traslladarà al mercat de Sollana i el dijous 20, el Mercat de Benifaió serà el punt de trobada per a les donacions.
L'Ajuntament d'Almussafes ha brindat, una vegada més la seua col·laboració als afectats per aquesta malaltia degenerativa i a les seues famílies, els quals aprofiten anualment aquesta celebració per a donar a conéixer la malaltia i obtindre fons econòmics que els permeten continuar prestant el servei, a pesar de les retallades aplicades durant l'últim any per part de l'administració autonòmica. L'alcalde, Albert Girona, la primera tinent d'alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, i el regidor de Sanitat, Arcadio Ramírez, han acompanyat els voluntaris d'AFABALS en l'esmentada iniciativa benèfica, que se suma a les diferents gales i activitats diverses que s'organitzen anualment des de l'entitat.
L'agenda programada, que es desenvoluparà en els tres municipis que mantenen socis en l'esmentada entitat, continuarà el mateix dijous dia 20, ja que a partir de les 21.30 hores, la Cambra Agrària de Benifaió acollirà un Videofórum, per al qual s'ha fixat una entrada de 3 euros per persona.
El programa commemoratiu conclourà divendres que ve dia 21, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, ja que durant el matí els centres de salut de les localitats amb representació en l'entitat acolliran taules informatives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada