dimarts, 4 de setembre del 2012

AUGMENTEN LES ZONES D’APARCAMENT I S’HABILITEN ZONES PER A SEGUIR LES PROCESSONS DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D’ALGEMESÍ


Una de les novetats d’enguany serà la ubicació de cadires de lloguer al carrer Muntanya.

La previsió d’un nombre més gran de visitants a les diverses processons de la Mare de Déu de la Salut ha motivat habilitar diverses zones d’aparcament a la ciutat, també es poden  reservar espais en el recorregut de la Processó de Volta General per a poder seguir la processó i tots els seus balls d’una forma fàcil i còmoda.

Des de l’ajuntament s’ha obert diverses zones perquè puguen acollir als vehicles de la gent que accedisca a la ciutat, ja que aparcar als carrers del centre de la ciutat serà molt difícil. Les zones habilitades per a aparcar són l’antic escorxador,  el pavelló cobert 9 d’Octubre i el pàrquing de Renfe, mentres que el pati d’aparcament del col·legi Maristes s’obrirà per als autobusos.
A la plaça Major està previst una ampliació de les grades que en els últims anys s’han posat per a seguir les tres processons des de la porta de la Basílica de Sant Jaume, a fi de reforçar la capacitat per a acollir espectadors al llarg de les tres processons.
Una de les novetats d’enguany serà la ubicació de cadires de lloguer al carrer Muntanya, un dels carrers més amples de la ciutat i a més el final del recorregut de la tercera processó. El Patronat de la Festa instal·larà al voltant de 500 cadires al carrer Muntanya en el tram que va dels carrers Germanies a l’encreuament amb Acadèmic Segura que es podran llogar al preu de 3 euros. En aquest tram es podrà seguir el final de la Processó de Volta General del 8 de setembre i donarà temps a desplaçar-se fins a la plaça Major per a veure l’última entrada de la Mare de Déu a la Basílica de Sant Jaume. La recaptació servirà per a sufragar  les despeses de les processons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada