dilluns, 25 de juny del 2012

ALZIRA INICIA L’XI FESTIVAL SPANISH BRASS


Amb l’actuació de Pep Gimeno “El Botifarra” i Spanish Brass Luur Metalls

Fins al pròxim dissabte, 30 de juny, Alzira vibrarà amb la celebració de l’XI edició del Festival Spanish Brass. Un festival consolidat com una de les cites más importants del calendari estiuenc dins de la música.
Les actuacions donaran inici a les 22:30 hores, en el Gran Teatre. Estaran a càrrec de Spanish Brass Luur Metalls i Pep Gimeno “El Botifarra”. L’entrada és de 4 euros.
Continuaran el dimecres, 27 de juny, a les 22:30 hores, en el Claustre de la Casa de la Cultura, amb la Nit de jazz, a càrrec de Rex Richardson, Toni Berenguer, Ramón Cardo i PCG Trio. L’entrada és de 4 euros.
El dijous, 28 de juny, al claustre de la Casa de la Cultura, a les 22:30 hores, tindrà lloc un Concert de Professors amb Verónique Goudin. El divendres, 29 de juny, a les 22:30 hores, al Claustre de la Casa de la Cultura, serà el torn de la Banda SMA, Spanish Brass Luur Metalls i Jacques Mauger.
Com a colofó, el dissabte, 30 de juny, a les 19:15 hores, al claustre de la Casa de la Cultura, actuarà Spanish Stomvi Trombone Ensemble. Així també, en la Plaça Major, Engrata Teatre presentarà U.R.I. (Unitat de Rialles Intensives). Per a rematar la jornada, a les 22:30 hores, al Gran Teatre, tindrà lloc l’actuació de Sound of Brass i Enrique Crespo. L’entrades és a 8 euros, 6 euros la reduïda.
Cal destacar que la Personalitat del Festival ha recaigut enguany en Enrique Crespo, un trombonista excepcional. El Compositor Resident serà enguany, el compositor i saxofonista, Ramón Cardo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada