dissabte, 4 d’agost del 2012

RUST RUGBY INTERNACIONAL I EL CULLERA FORVAL RUGBI OFERIXEN UN CURS PER A ENTRENADORS AMB L’EX-SELECCIONADOR D’ESCÒCIA FRANK HADDEN



El curs se celebrarà entre els dies 10 i 12 d’agost de 2012 (divendres, dissabte i diumenge) al Camp de Rugbi Juan Palomares Corella de Cullera.

El curs tindrà els continguts següents:
1) Presentació - Un recorregut professional del joc a Escòcia. Seguit de torns de preguntes.
2) Sessió Pràctica - Els Principis clau del joc de fases. A continuació presentació multimèdia i torns de preguntes.
3) Sessió Pràctica - El joc obert - principis clau per a desenvolupar un joc més expansiu. A continuació presentació multimèdia i torns de preguntes.
El preu del curs per a entrenadors és de 50€.
Els exemples de les sessions pràctiques es realitzaran amb jugadors locals i amb jugadors seleccionats i invitats per TRI. Per a estos jugadors el curs és gratuït.

Frank Hadden

Ha sigut entrenador professional durant 12 anys des que va començar amb els Caledònia Reds en 1997.
Com a Primer Entrenador va portar a Edinburgh als 1/4 de final de la Copa d’Europa (Heineken Cup) i a la final de la Celtic Cup
Va entrenar equips de la Selecció Escocesa durant 17 anys seguits: començant en 1992 amb els M-16 i acabant amb la direcció de la Selecció absoluta d’Escòcia durant 4 anys (2005-2009).
Va portar a Escòcia a dos victòries en el Calcutta Cup (enfront d’Anglaterra), els 1/4 de final del Mundial 2007 i en 2008 a la primera victòria escocesa en l’hemisferi sud des de 1982.
Des que va deixar el càrrec en 2009 ha estat treballant per al torneig Àsia 5 Nations i en projectes per a desenvolupar el rugbi en tot el món.


Més informació i inscripcions en  a info@trustrugby.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada