dijous, 16 d’agost del 2012

L'OFICINA D'INFORMACIÓ I TURISME D'ANTELLA REP MIG MILLAR DE VISITANTS DURANT LA PRIMERA QUINZENA DEL MES D'AGOST

La major afluència de visitants és va registrar dimecres dia 15, en què passaren prop de 150 turistes per la oficina instal·lada a la Casa de les Comportes de la Sèquia Reial del Xúquer d'Antella.


La nova Oficina d'Informació i Turisme d'Antella instal·lada a la Casa de les Comportes de l'Assut d'Antella ha rebut un total de 475 visites durant la primera quinzena del  mes d'agost.
L'oficina "Turisme Antella", que va obrir les seus portes el passat 1 d'agost, ha rebut una mitjana de 36 visitants al dia, una xifra que ha sigut rebuda amb satisfacció pels representants municipals.
Respecte a la procedència dels visitants a l'oficina del municipi turístic d'Antella, la major part provenen de les comarques valencianes de Ribera Alta i Baixa, L'Horta, Canal de Navarrés, La Costera i El Comptat, si bé també l'han visitat ciutadans procedents de les comunitats de Madrid i Múrcia, Catalunya, i també de França (11) i Gran Bretanya (8).
Pel que fa a l'objectiu de les visites, la major part dels turistes s'han apropat a la nova oficina per demanar informació relativa a la pràctica d'activitats esportives, especialment rutes de senderisme i de mountain bike, i llocs on poder realitzar piragüisme, natació i pesca al riu Xúquer.
Altres informacions demandades pels turistes que han visitat el municipi riberenc han sigut les referides a establiments locals de restauració i allotjament, zones d'estacionament autoritzat de vehicles, possibilitat de visites i accessos a la torre àrab i poblat ibèric d'Antella, i programació de festes, entre d'altres. L'oficina de Turisme instal·lada a la Casa de les Comportes on naix la Sèquia Reial del Xúquer és una iniciativa de l'Ajuntament d'Antella que compta amb el suport de la Sèquia Reial del Xúquer. El personal està format per un coordinador, un tècnic de la Mancomunitat de la Ribera Alta i dos becàries de la Diputació de València. El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació València Terra i Mar també ha col·laborat amb l'aportació de tríptics, guies, mapes i catàlegs de Rutes Turístiques, Turisme Familiar i Cultural, i de Cases Rurals i Allotjaments. La nova oficina instal·lada a l'històric edifici compta amb quatre panells expositors i un televisor on es projecten vídeos turístics d'Antella. Tot el mobiliari de l'oficina, format per mostrador, taules, cadires i arxivadors, ha sigut reutilitzat.
A la nova oficina de Turisme de la Casa-Castell de les Comportes, re-edificada després de la Pantanada de Tous de 1982, els visitants també poden adquirir llibres de distinta temàtica centrats en el poble d'Antella.
Els portaveus de l'Equip de Govern municipal d'Antella, l'alcalde Gustavo Montagudo (GdA), i la tinent-alcalde Amparo Martorell (PSPV) han valorat "molt positivament" tant la posada en marxa de l'Oficina de Turisme com la "gran afluència" de visitants a la mateixa durant els primers dies des que va obrir les seues portes al públic.
Per la seua banda, el regidor de Turisme d'Antella, Francesc Vidal (GdA), ha anunciat que "cal apostar per la continuïtat i posada en marxa d'iniciatives com esta per als propers amb l'objectiu d'atendre convenientment als visitants i captar al nostre municipi un turisme de qualitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada