dimarts, 17 de juliol del 2012

SUECA ACULL EL 1r CURS D´ESTIU DE TROMPA I TROMPETA


El Col·legi Nostra Senyora de Fàtima acull des de hui, i fins a dijous que ve, el I Curs d'Estiu Ciutat de Sueca dirigit a alumnes d’un nivell Mitjà-Superior en les disciplines de Trompa i Trompeta.  Aquets matí ha tingut lloc la presentació a la qual han assistit l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; i els professors del Curs, Juan Carlos Alandete (Catedràtic del Conservatori Superior de Música de València i membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya), i Carlos Malonda (membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya); entre altres.
La idea va sorgir de Josep Torrent. Ens coneixíem des de fa anys i em va proposar, a principi d’any, participar en este I Curs d'Estiu. La resposta per part dels participants ha sigut excel·lent, a pesar de ser el primer any, i amb un gran nivell”, ha assenyalat Malonda. El gros de l’alumnat procedix de Sueca, però també assistixen joves de diferents poblacions de la comarca. Segons Malonda, en estos tres dies de curs es treballarà la tècnica de cada alumne i s’impartiran classes individuals i col·lectives, formant duos, trios i quartets.
A més de les classes, està prevista una exposició i prova d’instruments de la casa Stomvi. El Curs compta amb el patrocini de Caixa Rural del Mediterrani i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i la botiga de música Mes Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada