dilluns, 16 de juliol del 2012

NURIA CASASÚS I EL GRUP “SIN NORMAS CREW” GUANYEN EL CONCURS CANTES O BALLES? D’ALZIRA



El Gran Teatre d’Alzira va acollir el divendres passat la Gala Final del concurs Cantes o Balles?, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament. En la modalitat de Cants va resultar vencedora Nuria Casasús mentres que Jorge Sanfélix va quedar finalista. En la modalitat de Balls, el grup “Sin Normas Crew”, format per Judith Daries, Consuelo Escudero i Bryan Jara, es va alçar amb el triomf. Toni Llopis va quedar finalista en esta modalitat.
A més de rebre una placa que acredita el seu triomf, els guanyadors tindran l’oportunitat d’actuar a les Festes de Sant Bernat aquest pròxim divendres 20 de juliol, a partir de les 22:30 hores, a la Plaça Major.
La regidora de Joventut, Ana Alarcón, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als/es assistents a la gala final del concurs que ja va per la seua setena edició. “A través d’este concurs volem fomentar l’amistat i que els nostres jóvens mostren, públicament, el seu talent. A molts d’ells els hem vist créixer, tant personal com artísticament, gràcies a este concurs. Sorprén la seua soltesa, talent i valentia a l’hora de posar-se en un escenari a actuar”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada