dimarts, 17 de juliol del 2012

DOS HÒMENS MOREN OFEGATS EN LES PLATGES DE CULLERA I PORT DE SAGUNT


Ambdós tenien 78 anys i cap dels banyistes era natural d’aquestes poblacions

platja de l'estany de Cullera
Dos hòmens, ambdós de 78 anys, han mort ofegats en les localitats valencianes de Cullera i Port de Sagunt, ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).
Ambdós successos es van produir a mitjan vesprada de diumenge passat. Un dels ofegaments s’ha produït a la platja de l’Estany de Cullera, on ha acudit una unitat del Samu, que només ha pogut certificar la defunció de l’home.
L’altre ofegament també es va produir la mateixa vesprada del passat dia 15 i en ell ha mort un altre home de 78 anys, a qui la unitat del Samu que ha acudit a la platja del Port de Sagunt li ha practicat la reanimació cardiopulmonar però no ha pogut salvar-li la vida.
Cap dels banyistes era natural d’aquestes poblacions. En el cas del difunt a Port de Sagunt era veí de Terol i estava passant el dia juntameny amb la seua família. El succés es va produir junt amb l’espigó nord de la platja, enfront de la urbanització Ciudadmar. Sobre les 18 hores l’home estava ficat en l’aigua però només fins als genolls quan es va desplomar, per la qual cosa tot fa pensar que es va tractar d’una mort natural, segons pareix una parada cardíaca.
Pel que fa a l’home que va morir passades les 14 hores a la platja de l’Estany en Cullera, es tracta d’un veí de la ciutat de València que es trobava en companyia de dos familiars. La mar estava en calma. No obstant això, segons fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències l’home va morir per ofegament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada