dimecres, 4 de juliol del 2012

LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA, LA CAMBRA DE COMERÇ I L’INSTITUT DE QUALITAT TURÍSTICA ESPANYOLA ENTREGUEN ELS DIPLOMES “Q” A LES 19 PLATGES CERTIFICADES DE LA PROVÍNCIA.


El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, juntament amb el president de Cambra València, José Vicente Morata, i el director general de l’ICTE, Fernando Fraile, han entregat els diplomes “Q” de Qualitat Turística, corresponents a les 19 platges de la província certificades amb la “Q” de qualitat turística. A l’acte també han assistit el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán i representants dels municipis de Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, Piles, Sagunt, Xeraco, El Perelló, Gandia, La Pobla de Farnals, Oliva, Puçol, València i Cullera.
Per a obtindre la bandera “Q” de Qualitat Turística s’han de garantir multitud d’aspectes com seguretat, salvament i primers auxilis, informació, neteja, manteniment d’instal·lacions, accessos, aparcaments i plans d’emergència. La inversió per a millorar cada any aquests requisits és elevada per això, des de la Diputació de València volem ajudar econòmicament als municipis, si pot ser enguany i sinó l’any pròxim”, ha assenyalat Alfonso Rus.
La província de València compta amb un total de 19 platges certificades amb la “Q” de Qualitat Turística. Concretament, les platges certificades són la platja de Bellreguard; la platja Racó de Mar, a Canet d’en Berenguer; la platja de Daimús; la platja de Miramar; la platja de Piles; la platja de Port de Sagunt i Almardá, a Sagunt; la platja de Xeraco; la platja d’El Perelló; la Platja Nord, a Gandia; la platja Nord de Pobla de Farnals; Aigüa Blanca, Aigüa Morta i Pau Pi, en Oliva; la Platja de Puçol; Pinedo, el Cabanyal i la Malva-rosa, a València i la platja de Sant Antoni en Cullera.
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar i la Cambra de Comerç de València, en la seua condició de delegació territorial de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), firmen cada any, des de 2005, un conveni de col·laboració per a la implantació de sistemes de qualitat turística en les platges de la província de València
Aquesta iniciativa permet aplicar, en els municipis de la província de València, el Sistema de Qualitat Turística Espanyola (SCTE) i els mecanismes de gestió necessaris, a fi d’assegurar que s’aconseguix els nivells i objectius de qualitat mediambientals, de gestió i de producte adequats en les platges del litoral de la Província de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada