divendres, 1 de juny del 2012

MAYOR REUNIX EN CULLERA A DIRIGENTS DE LA RIBERA BAIXA EN UN ACTE DE SUPORT A LA SEUA CANDIDATURA


L’acte va comptar amb la presència de la secretària general del PSPV de la província de València i diputada autonòmica, Carmen Martínez , també va servir a més per a celebrar el primer aniversari de les eleccions municipals de 2011 i promoure la campanya “Així no, Rajoy”

El candidat a la secretària general del PSPV vol exportar a la comarca el model d’èxit de Cullera


El passat dilluns, 28 de maig, l´agrupació socialista de Cullera va celebrar un sopar-miting a l´Ateneu Musical de Cullera per a presentar la campanya “Així no, Rajoy” i per a celebrar el primer aniversari de les eleccións municipals de Cullera on obtingueren un dels millors resultats de la Comarca.
En l´acte intervingueren la secretària general del PSPV-PSOE de la província de València i diputada autonòmica Carmen Martínez i el secretari general dels Socialistes de Cullera i candidat a la secretaria general del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa, Jordi Mayor.
El dirigent socialista va reunir a prop de 150 militants i càrrecs públics de la formació, entre els quals es trobaven Toni González, secretari general de l’agrupació d’Almussafes, clau en tot el procés pel seu nombre de militants.
Juntament amb ell, la portaveu municipal de Sollana, Alicia Hervás; l’alcalde de Riola, Manolo Anaya; el regidor del Mareny de Barraquetes i secretari general de Joves Socialistes de Sueca, Jordi Lledó; i membres de les agrupacions de Corbera i, fins i tot, de poblacions de la Ribera Alta, entre elles Alginet i l’edil de Carcaixent, Belén Oltra.
Jordi Mayor
En el seu parlament Major va avançar que després de mantindre trobades amb representants de tots els municipis de la Ribera Baixa “la candidatura que liderem des de Cullera ja ha reunit un nombre més que destacable de suports”.
Mayor va explicar que es presentarà com a secretari general del PSPV de la ribera baixa.
Em presente sentint-me plenament recolzat per la meua població perquè tots eixos ideals de treball i lideratge que hem estat aplicant ací a Cullera s´extenguen a una estructura comarcal que com vaig anunciar, vull comptar amb totes i cadascuna de les agrupacions locals socialistes de la Ribera Baixa. La candidatura que hem portat des de cullera ja ha reunit un nombre més que destacable de recolzaments. La nova executiva comarcal ha de ser un organ on estiguem tots però fonamentalment on estiguen les persones més valides d´este partit sense importar ni més ni menys que això: la seua validesa, les seues ganes de treballar, de sumar i d’aportar”.
El també secretari general del PSPV cullerà, va explicar que la seua intenció és exportar a la comarca “el model d’èxit de Cullera que ens ha permés connectar amb la nostra societat i convertir-nos en la seua veu”
Major va recordar que el PSPV “va guanyar les eleccions en molts municipis de la comarca, governa en alguns d’ells i ostenta la presidència de la Mancomunitat de la Ribera Baixa. Mayor explicà que “en maig de 2011, amb un entorn electoral altament desfavorable per als socialistes en tot Espanya, en Cullera pujarem 20 punts respecte als comicis anteriors i amb prop del 42% dels vots ens quedàrem a escasos 300 sufragis de trencar la majoria absoluta de Cullera”.
En referència al govern presidit per Ernesto Sanjuan, Mayor va criticar que “ara que a Cullera tots saben i coneixen les mentides i els enganys del Partit Popular i d´Ernesto Sanjuan, este projecte resulta imprescindible per a regenerar la vida politica del nostre poble”. En eixe mateix sentit Mayor va afegir que “En la premsa dia sí i día també ens han tret com al poble més endeudat de la comarca i un dels més morosos de la Comunitat Valenciana. ”l´Ajuntament ens ha fet liders, ens ha colocat en el mapa no hi ha un registre negatiu on no estiguem, atur, deute, acomiadaments, pujada d´impostos, retallades socials, mala gestió i poca inversió de la Generalitat; en tot sóm els liders. Eixa és la herencia que té este poble despres de 12 anys de govern del PP” .

Carmen Martínez
En l´acte, la diputada autonòmica Carmen Martinez va fer referència als moments difícils que està travessant Cullera. Segons explicà, “a Cullera se la coneix no per coses bones sinó per tindre un gran deute i tindre un alcalde prou peculiar. Però igual que a Cullera també estem passant-ho malament a tot el país, estem en un moment de moltissima gravetat perquè estem assistint a la demolició controlada de l´estat de benestar per part del PP i de Mariano Rajoy.
Carmen Martinez explicà, dins de la campanya que està portant el PSOE, “Així no, Rajoy”, que “amb l´excusa de la crisi el Partit Popular s´ho està carregant tot. Cada dia assistim, amb la boca oberta i perplexos, a vore quina mesura anunciarà el govern de Rajoy o de Fabra. No ens dona temps a pensar les retallades i males notícies que tenim tots els dies”.
En referència als retalls en Sanitat la diputada autonòmica va criticar que s´està penalitzant a les persones més vulnerables i que tenen més dificultats per al seu correcte tractament o als pensionistes que tenen molta més dificultat per a pagar “Ara estàn parlant de pagar les ambulàncies per a la rehabilitació, la diàlisi, això ho cabarem pagant gual que el copagament farmacèutic que Rajoy deia que no anaven a fer-ho. Fabra deia, "ni pensar amb el copago". "Doncs ja tenim el copago”.
Carmen Martinez ha declarat que el Partit Socialista va a impugnar en el constitucional les mesures preses pel Govern de Rajoy i va explicar que autonomies com Andalusia o el País Basc s´han oposat a posar-les en marxa. “Al Pais Basc i a Andalusia hi ha un govern d´esquerres que es preocupa pels ciutadans, nosaltres tenim la mala sort que, des de fà 17 anys tenim un govern del Partit Popular que ara no s´atreveix a alçar la veu davant de Madrid i moltes de les coses que estan passant a la nostra comunitat són perquè no s´atreveixen a dir-li a Rajoy el que li deien a Zapatero.
Carmen Martinez va explicar que a la nostra Comunitat anem per davant en les retallades de sanitat que han sigut imposades per Rajoy. “A les retallades de la Generalitat dels 700 milios d´euros s'ha d'afegir la que ja hi havia de 1000 milios d´euros i el dia 6 de gener la Generalitat va aprovar un altre decret per estalviar altres 530 milions d´euros. Al voltant de 2000 milios d´euros que afecten a drets salarials i laborals del personal sanitari, i al tancament de centres de salut.
En referència a les retallades en educació Carmen Martinez va afegir que l´educació estan convertint-la en un luxe, estan reduint totes les beques i augmentant les taxes universitaries. “És una irresponsabilitat despatxar professors i això va a repercutir en l´abandonament escolar i en la qualitat de l´ensenyament. l´educació i la sanitat són inversións de futur. No és un gasto”.
En referència a la situació de Bankia la diputada autonòmica va criticar que tots els diners dels retalls als funcionaris i a la sanitat ara van a parar a reflotar Bankia. “No es pot consentir que les persones que hi han a Bankia, cobren vora 2 milios d´euros com Rodrigo Rato o 6 milions i escaig d´euros el senyor Olivas, pareix que amb els diners de tot el món ara sí que hem d' ajudar als bancs”.
Carmen Martinez va finalitzar criticant que el Govern de Rajoy ha retallat l'estat de benestar en més de 10000 milios d´euros i ara li'n donaran  més del doble a Bankia per a sanejar-la. “En les Corts s´ha demanat, des del grup soialista, una comissió d´investigació de Bankia perquè volem saber que ha passat amb els nostres diners. Volem saber per què moltes persones que tenien diners a termini fixe han fet cas als dirertors i els han canviat per accions preferents. Molta gent ara anirà al banc i si abans tenía 10.000 euros ara en tindrà 7000”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada