divendres, 1 de juny del 2012

LA POLICIA D’ALGEMESÍ DETÉ DOS PERSONES QUE TRACTAVEN DE VENDRE EFECTES ROBATS EN UNA BOTIGA ANTICRISI


Els fets es van produir al migdia de dimarts passat 29 de maig quan una patrulla de la Policia Local d’Algemesí va detectar dos individus a la plaça de l’Estació que al ser observats es van refugiar en una de les anomenades botigues anticrisi.
L’actitud va despertar les sospites dels policies que els van interceptar a l’interior de la botiga. Les dos persones van ser identificades quan portaven diversos articles com a ordinadors portàtils, una càmera de vídeo, dos càmeres de fotos i un disc de memòria extern.
La Policia Local va identificar a JCIL, de 45 anys, i ARGG, de 42 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Sueca. Al ser preguntats sobre la procedència i propietat dels diversos articles van oferir argumentacions incongruents sobre la seua procedència.
Després d’això es van dur a terme les gestions pertinents per a aclarir la titularitat dels efectes intervinguts, fets que els portaren fins a  una veïna de Sueca, que va reconéixer com seus tots els productes decomissats que li havien sostret de la seua vivenda el dia anterior. A conseqüència d’això, les dos persones identificades han sigut detingudes com a pressumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada