dijous, 7 de juny del 2012

GUILLERMO COLOMER PRESENTA LA SEUA NOVEL·LA “CIRCA SUCRONEM” A ALZIRA


El MUMA d’Alzira va acollir, ahir a la vesprada, la presentació del llibre “Circa Sucronem”, la primera novel·la de Guillermo Colomer. A l’acte, a més de l’autor, va assistir el regidor de Cultura, Carlos Correal, l’editor del llibre, Francesc Ferrer, així com l’escriptor Bernardo Montagud.

Circa Sucronem” recrea el paisatge natural i social de la València rural a inicis dels huitanta. El lent camí de degradació paisatgística i declivi econòmic d´una de les més belles i pròsperes comarques del litoral mediterrani, comptat a través d’una història d’enemistat juvenil que el destí conduirà, d’una manera fatal, fins a la tragèdia. Des d’un començament assossegat a un final trepidant, el relat s’endinsa en la història inaudita d’un jove acusat d’assassinat.
Guillermo Colomer va nàixer a Alzira en 1966. És llicenciat en Dret, notari, registrador de la propietat i mercantil. En l’actualitat és titular del Registre de la Propietat núm. 3 de Vila-Real. Col·labora al departament de Dret Civil de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir de València. És autor d’articles d’opinió en revistes d’àmbit jurídic. “Circa Sucronem” constituïx la seua primera obra de ficció amb què, des de la seua experiència personal, ens endinsa en el que va suposar una de les majors catàstrofes de la història recent d’Espanya, l’enfonsament de la presa de Tous.
El llibre va ser presentat amb anterioritat en la Fira del Llibre de València i, el passat 23 de maig, a la sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés Colom de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada