dimecres, 13 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA RESUMIX EL PRIMER ANY DE GOVERN DEL PARTIT POPULAR COM UN FRAU ELECTORAL.


Isabel Aguilar afirma que el Partit Popular està cansat i sense idees.

Isabel Aguilar
La portaveu socialista, Isabel Aguilar, assegura sentir-se molt preocupada per moltes de les decisions adoptades per l’equip de govern del Partit Popular. “La gran assignatura pendent del govern d´Alzira és la falta de transparència en la tasca municipal”.
Segons Aguilar el primer any de Govern, de la Sra. Bastidas i del Partit Popular, s’ha caracteritzat per l’absència de diàleg i consens. Durant aquest primer any de legislatura, el govern de la Sra. Bastidas, ha intentat silenciar els grups de l’oposició, fet que hem denunciat en multitud d’ocasions “estem creuant un desert d’incomprensió, injustícia i de falta de democràcia”.
La dirigent socialista critica que el Partit Popular no haja entés el que és l’alternança de govern i s’haja dedicat a demonitzar els anteriors governs socialistes, quan no tenia arguments per a defendre’s de la seua mala gestió.
La responsable socialista considera que s’ha plantejat una abusiva pujada de la contribució pel decretàs de Rajoy i un pla d’ajust innecessari, que minvarà els serveis públics i hipotecarà els ciutadans d’Alzira els pròxims deu anys. Una decisió que ha servit per a desviar el tema dels més de cinc milions que la Generalitat deu a Alzira.
Aguilar recorda que al llarg d’aquest primer any de legislatura s’han presentat més de 30 proposicions a Ple i s’han efectuat més d'una vintena de precs, interpel·lacions i preguntes, “sense rebre cap resposta, excepte desqualificacions i silenci”.
Aguilar ha criticat que el Partit Popular i la Sra. Bastidas, no entenga el paper que l’oposició té en democràcia.
El grup socialista ha passat per registre la petició de realitzar un Ple extraordinari que aborde el primer any de gestió del Govern municipal del Partit Popular, “però la Sra. Bastides només ha donat resposta en un mitjà de comunicació amb fanfarroneries i paraules insidioses cap al Partit Socialista i el que ha de fer és ser valenta i convocar el ple per a debatre i sobretot aclarir a què s’ha dedicat en un any i quin és el treball que ha realitzat per a la ciutat”.
Aguilar afirma que “ha sigut un any d’oportunitats perdudes, perquè la crisi econòmica va portar al PP a lloms d’una onada per a guanyar unes eleccions i, tal com es va acabar l’onada, es van acabar les promeses i han caigut en l’oblit tots els compromisos que va assumir”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada