dimarts, 19 de juny del 2012

CLAUSURA DEL CURS 2011-2012 DE LA UNED-SENIOR


La passada setmana, amb motiu de la clausura del curs 2011-2012 d’UNED-SENIOR, va tindre lloc en La Sala d’Actes de la Seu de la UNED de València, l’acte de l’entrega de Diplomes organitzat pel centre “Francisco Tomás y Valiente”. Un acte que va estar presidit pel Ministre d’Interior, Jorge Fernández, i al que van assistir el President de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, diferents consellers, el President de la Diputació, Alfonso Rus, l’alcaldessa de València, Rita Barberá, el director de la UNED, Javier Paniagua, i nombroses autoritats de la Comunitat.
En representació de l’Ajuntament d’Alzira va acudir la regidora d’Educació, Anabel Juárez.
Es tracta d’un programa que des de fa tres anys es desenvolupa a l’Aula de Xàtiva i que s’ha consolidat entre el col·lectiu d’adults majors de 55 anys, majoritàriament jubilats de les zones geogràfiques limítrofs, amb independència de la formació acadèmica que posseïsquen, interessades a enriquir els seus coneixements i a fi de millorar la seua qualitat de vida.
El programa SENIOR de la UNED que oferix una gran varietat de matèries i assignatures, és un programa formatiu que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal a més d’afavorir la comunicació a través de les relacions interpersonals i de la trobada intergeneracional. Entre els seus objectius es troba el d’implementar metodologies innovadores que potencien l’aprenentatge al llarg de la vida, sobretot entre aquelles persones que expressen el seu desig de seguir formant-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada